Ennek az épületnek mi a pontos címe?
Mezőberényben a Békési úton van a Civil Fejlesztő Központ, a Lega Láb központja. Az előtte lévő (tehát a Városházához közelebb levő) A és B épületből álló lakótömbnek mi a pontos címe? Az az egész lenne a Békesi út 3?
Válaszokat előre is köszönöm!
A Google Maps a kérdezett épület Városháza felőli bejáratát 5560 Békési út 3-nak, a távolabbit 5560 Békési út 5-nek számozza. A Civil Fejlesztő Központ az 56-os Emléktérre vezető kis közben levő bejárata címének is 5560 Békési út 5-öt ad meg; az épület Békési útra nyíló két lépcsőházánál pedig egyaránt 5560 Békési út 7-et mutat.
Az utvonalterv.hu a kérdezett épületet Békési út 1-nek számozza; a Civil…-nak nem ír külön számot, az épület Békési út felőli lépcsőházait 3-nak és 5-nek számozza. A következő épület mindkét lépcsőháza 7, majd a következő, a Juhász Gyula utcáig tartó épület lépcsőházai 9 és 11 számúak. És a Juhász Gyula utcát követő családi ház Békési 13.
Próbáltam utcaképen házszámot keresni, de naná, hogy nincs. Próbáltam valamilyen cégtáblát, kiírást keresni, hogy a név alapján címet kereshessek, de sajnos a kérdezett épület falán levő tábla és a bejárati ajtókon levő kiírások sem olvashatók: [link]
Az online tudakozóban próbáltam telefonszámot megjeleníteni a Békési út 1., 3., 5. címeken, de 0 találat adódott.
Az 1. válaszban ajánlott keresés ingyenes változatával is próbálkoztam, nem sokra mentem. Van 1., 3., 5. házszám is; még emelet és ajtószámok is vannak, de ebből semmi sem derült ki.
2500 Ft-ért lehet térképet kérni; nekem biztosan nem éri meg a tippekhez térképért fizetni; még egyért sem.
Ha fontos, vagy odamész és próbálod kideríteni, vagy ha van ügyfélkapu regisztrációd akkor kísérletezel a földhivatali térkép vásárlásokkal, vagy megpróbálsz szívességet kérni. Szemben, a 6-os szám alatt van az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet, van telefonszámuk, hátha ők tudják, vagy ki tudod udvarolni, hogy menjenek át az úton, hátha találnak valami támpontot jelentő kiírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!