Miért van az, hogy V43 szilit úgy tudok vezetni mint a pinyty, személykocsit pedig nem tudok, nem is tudnám?
Csak hiszed, hogy nem lehet, nem is hinnéd hány kamera van állomásokon például. Vagy pár jó helyre intézett kérdés is elég ha épp olyasvalaki látta.
Szóval ne légy nyugodt, pont pár hónapja is ment egy nagyon hasonló ügy, akkor is szép anyagot összeszedtek az illetőről, csak Ő még hülyébb volt mert még képeket is készített a hasonló akcióiról...
Ahhoz a végponthoz, ahonnan írsz, a hatóság könnyedén el tud jutni.
Ha már a személyed megvan, a többit sem nehéz felderíteni.
És most el is szóltad magad.
És mivan, ha csak hülyéskedtem, soha nem voltam még mozdonyon sem?
A hatóság elindulhat, de egy ilyen elszólás kevés, mert mivan, hacsak hülyéskedik az illető. Erre szokták mondani, hogy önmagában egy beismerő nem elég. Lehet, hogy a kérdés után vizsgálódnak majd, de ha egyéb bizonyítékot nem találnak, engem meg sem keresnek. Amúgy itt mindenkit látnak, hogy milyen lakcímről, ip címről ír, név minden.
Na, úgy tűmnik konzultált a vezérrel, és egyeztették a taktikát. Ha megtörtént, akkor a legjobb taktika a tagadás, meg sem történt, vicc volt, és mindezt óriási flegma fölényes stílusban előadva.
Azt hiszem a hivatalos út után be fogom vetni egy MÁVos ismerősömet is, aki kényes az ilyesmire, nézzen már utána. (nem vezér vagy jegyvizsgáló, kicsit feljebb ül).
Kár hogy ez a szituáció nem olyan, mint a telefonos bombamerénylettel fenyegetőzés: az akkor is bűncselekmény, ha nem is volt bomba, csak telefonbetyárkodás volt az egész. Ráférne a kérdező nagy arcára egy kis szivatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!