Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy V43 szilit...

Miért van az, hogy V43 szilit úgy tudok vezetni mint a pinyty, személykocsit pedig nem tudok, nem is tudnám?

Figyelt kérdés
Nincs jogsim, nem is lesz, mert nekimennék mindennek, nem tudnék autót vezetni, nem is fogok soha tudni, viszont a v43-asnak a szili-nek a vezetése nagyon jól megy. Ez mi miatt van?

2022. júl. 11. 22:55
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Mert kamu a kérdés, azért.

Már igen rég nem V43-nak hívják, csak a külsős vasútrajongóknál égett be ez az elnevezés.

Ha lesz itt egy valódi vezér, szerintem egy-két olyan kérdést fel tud majd tenni neked, amiből kiderül, hogy az életben nem láttál még belülről Szilit.

Apropó, mi a "lassan" hangjelzés, és mi az előírás a vízzel elöntött pályarészen közlekedéssel kapcsolatban?

2022. júl. 11. 23:49
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
valószínű otthon a fotelben tudja ezt, a képernyőn már biztosan mozog
2022. júl. 12. 08:49
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
A Ms Train Simulator-ban én még gőzmozdonyt is tudok ám vezetni.
2022. júl. 12. 09:25
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Vezérke elpárolgott.

Javaslom felkeresni a "füstit" olyankor, amikor esetleg van lehetőség zárt pályán felügyelet mellett kézbevenni a kontrollert. Lehet hogy nem Szili lesz, csak Nohab, vagy valami keskennyomközű erdészeti mozdony, de az is jobb, mint a szimulátor.

2022. júl. 12. 09:44
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Vezérke, hogyan oldották meg azt, hogy indulásnál ne perdüljenek az első forgóváz kerekei? Az okát is tudod, ugye? Ha lerajzolod a vektorokat, akkor a vonoerő hátrafelé "billenti" a mozdonyt, és az első forgóvázra kevesebb súly jut. De egy zseniális megoldással ezt áthidalták. Kérlek részletezd, csak annyira, amennyire egy vezérnek ezt ismernie kell.
2022. júl. 12. 09:47
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az ilyen egyértelmű troll kérdés miért nem a vicc kategória....
2022. júl. 12. 17:09
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Jeleztem, hogy kitaláció, de semmi...

Aki egy mozdonyvezető-képzést már elvégzett, az ezen a fórumon nem kérdezni, hanem válaszolni szokott.

2022. júl. 12. 21:43
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is jelentettem, sőt, volt egy kommentem amiben leírtam nem trágár formában minden személyeskedést mellőzve, hogy ez egy trollkodás, az eltűnt.
2022. júl. 12. 21:45
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a kérdező is. Lehet hogy épp a monitorját törölgeti, mert teleköpködte vonatozás közben, ahogy brümmögött, és ahogy "manyi-nyimá"-zott, utánozva a Szili vontatómotorjainak hangját.
2022. júl. 13. 09:14
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lehet, hogy tényleg mozdonyvezető és szégyenében nem válaszol, mert kiderült Balatonfüreden, hogy nem tud vezetni mozdonyt se 🤣
2022. júl. 13. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!