Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkó vagyok?

Szerintetek bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Vezető jegyvizsgálóként dolgozok Pécs és Pest között. A minap felszállt Sáregresen egy magát hungaristának valló kis seggdugasz (acélbetétes meg minden). Nem volt hajlandó jegyet venni és szidta az országot, mire megfogtam és Pincehely állomáson leszállítottam. Ő meg erre azt mondta, hogy az ilyen bunkó barmok, mint én, miatt ilyen ez az ország. Én úgy érzem, hogy csak a munkámat végeztem és több bennem a haza iránti tisztelet.
2010. szept. 20. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:05"

Ne tartsd furcsának, a Te érdekeidet szolgálja.

Tudod hány kretén próbálkozik be ezzel nap mint nap? Meglepődnél ha tudnád...

Megkérdezték, valóban zárva volt a pénztár, t becsületes utas voltál.

Más nem az.

Amúgy a jegyvizsgálót is védi, mert olyan állomástól, ahol ELVILEG van jegykiadás akkor csak akkor adhat jegyet pótdíj nélkül, ha ott valóban épp nem volt jegykiadás.

Ha megkajálna mindenkitől ezt a nem volt pénztár nyitva szöveget könnyen a fizetése egy része bánná a dolgot.

2010. szept. 20. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
20:01-es te is bunko tapló
2010. szept. 21. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:
20:01-es mért vagyok gyökér? mert meg merem mondani az igazat? meg is mondom,és ha nem tetszik akkor el lehet ballagni
2010. szept. 21. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs, de mikor azt írtam még volt utánad egy válasz, amit töröltek, úgyhogy nem neked írtam :D
2010. szept. 21. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gond:) ne hari.
2010. szept. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!