Forgalmi vizsga bukás után hány órát kell még venni B kategórián általában??
Figyelt kérdés
Szerintetek olyan lehet hogy nem veszek semmit sem? Már elég sokat vettem így is, se kedvem se pénzem még többet. Még van 4 lehetőségem hogy meg legyen a jogosítvány csak egyszer buktam. Vagy kötelező venni?2022. jún. 26. 09:24
11/11 anonim válasza:
Nem kötelező. Első vizsgán olyasmi miatt buktam, amit nem tudtam, hogy úgy kéne csinálni, ahogy, ezért megbuktattak érte. Mivel tudomásul vettem, gyakorlás nélkül is másképp csinálom legközelebb, nem éreztem indokoltnak, hogy órahalmazokat vegyek még. A második vizsga előtti napon voltam még egyszer vezetni és kész. Tegnap volt a vizsga, sikerült, hiszen az első bukást okozó hiba nem gyakorlás kérdése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!