Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsga bukás után...

Forgalmi vizsga bukás után hány órát kell még venni B kategórián általában??

Figyelt kérdés
Szerintetek olyan lehet hogy nem veszek semmit sem? Már elég sokat vettem így is, se kedvem se pénzem még többet. Még van 4 lehetőségem hogy meg legyen a jogosítvány csak egyszer buktam. Vagy kötelező venni?

2022. jún. 26. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbuktál, annak oka van. Gyakorolnod kell még.
2022. jún. 26. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, lehet, csak úgy esélyes az újabb bukás
2022. jún. 26. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bukni se kötelező.
2022. jún. 26. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én csináltam 2018-ban akkor 3 órát voltál még kötelező venni de az oktató azért javasolt x órát
2022. jún. 26. 10:13
 5/11 Laylah ***** válasza:
100%
Tavaly ősszel vizsgáztam, nekem kettőt kellett a sikertelen vizsga után.
2022. jún. 26. 10:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Az még elfogadható lenne teljesen
2022. jún. 26. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező.

Miért volt a bukás.

A vezetési kartonon a vizsgabiztos látja, hogy a vizsgázó mennyit gyakorolt, ami egy bukott vizsga után lehet nulla, de vizsgabiztostól függően lehet rossz ajánló, vagy nem - pl, ha bizonytalan, lehet hamarabb húzza a vonalakat.

A lényeg, hogy kötelező plusz óra előírva nincs, a bukás okát érdemes kielemezni.

2022. jún. 26. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Főleg ha azért buktattak meg mert kellett még lóvé akkor nem jó ajánlólevél ha nem veszel egy órát sem
2022. jún. 26. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a tanulmányi szerződésedet, az iskola saját maga is szabályozhatja.

Ahová én járok, ott pl. +5 óra a kötelező.

2022. jún. 26. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

Az én autósiskolámnál nincs megszabva. És szerintem nagyrészt sehol. Maximum annyi hogy az oktató javasol valamennyi órát,de te fizetsz, rajtad áll, hogy akarsz e annyit vezetni. Nem kötelező.

1#

"Ha megbuktál, annak oka van. Gyakorolnod kell még."

Nem, nem mindig ez az ok. Van, amikor csak pénz kell, szívatnak, vagy kihasználnak, és megbuktatnak ok nélkül. Ők megtehetik. Úgy is, hogy szabályosan vezettél végig.

Nem biztos hogy a kérdező hibájából volt bukás. Ha meg gyakorol még, ugyanúgy meghúzhatják ok nélkül.

Vagy olyav hibát vétett, amiről tudja, hogy nem úgy kell, és azért felesleges plusz órát venni.

2022. jún. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!