Forgalmi vizsga bukás után hány órát kell még venni B kategórián általában??
Nem kötelező.
Miért volt a bukás.
A vezetési kartonon a vizsgabiztos látja, hogy a vizsgázó mennyit gyakorolt, ami egy bukott vizsga után lehet nulla, de vizsgabiztostól függően lehet rossz ajánló, vagy nem - pl, ha bizonytalan, lehet hamarabb húzza a vonalakat.
A lényeg, hogy kötelező plusz óra előírva nincs, a bukás okát érdemes kielemezni.
Nézd meg a tanulmányi szerződésedet, az iskola saját maga is szabályozhatja.
Ahová én járok, ott pl. +5 óra a kötelező.
Az én autósiskolámnál nincs megszabva. És szerintem nagyrészt sehol. Maximum annyi hogy az oktató javasol valamennyi órát,de te fizetsz, rajtad áll, hogy akarsz e annyit vezetni. Nem kötelező.
1#
"Ha megbuktál, annak oka van. Gyakorolnod kell még."
Nem, nem mindig ez az ok. Van, amikor csak pénz kell, szívatnak, vagy kihasználnak, és megbuktatnak ok nélkül. Ők megtehetik. Úgy is, hogy szabályosan vezettél végig.
Nem biztos hogy a kérdező hibájából volt bukás. Ha meg gyakorol még, ugyanúgy meghúzhatják ok nélkül.
Vagy olyav hibát vétett, amiről tudja, hogy nem úgy kell, és azért felesleges plusz órát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!