Attól függ, hogy az üzemanyagköltség mennyire terheli meg a pénztárcád, és mennyit térítenek? Nekem ez a szám 64km, viszont én havi 15-17 napot megyek folyamatos műszakban. Jobb lenne ha volna céges busz, de sajna nincs, így ezt kell elfogadnom most.
2022. jún. 15. 21:04
2/10 anonim válasza:
Attól függ.
Autópályán nem sok idő, de a kérdés, hogy mit fizetnek a bejárásra.
Illetve az sem mindegy, hogy milyenek az albérletárak.
2022. jún. 15. 21:16
3/10 anonim válasza:
Azt te tudod, hogy neked ez sok vagy nem.
Jó esetben 1-1 óra utazás, forgalomban 1,5-1,5 óra.
Az számomra már sok lenne.
2022. jún. 15. 21:18
4/10 anonim válasza:
Nekem sok lenne.
Én inkább helyben bérelnék lakást.
2022. jún. 15. 21:58
5/10 anonim válasza:
Több tényező függvénye.
Nekünk napi 100 kilométer, a cég fizet 15ft/km-t, az autó pedig 4 liter körül fogyaszt. Így tökéletesen vállalható, ellenben például ha 9Ft/km lenne egy 2.0 benzines autóval, az már roppant kellemetlen anyagilag. Fontos tényező emellett, hogy milyen az út. Gyorsforgalmi út vagy főút? Ha utóbbi, akkor jó minőségű, vagy elviszi az összes energiádat a kátyúk kerülgetése? Lakott területeken vezet az út, vagy viszonylag nyugisabb? Lehet rajta haladni, vannak belátható útszakaszok az előzéshez? Mennyire forgalmas? Mivel napi szinten fogod használni az utat, ezek mind-mind fontos tényezők, ezt tapasztalatból mondom.
2022. jún. 15. 22:27
6/10 anonim válasza:
Inkább attól függ mennyi idő,ha 1km/perc tehát 2X35 perc az kibírható hosszú távon,megérheti ha nagyon nem akarsz költözni és jobb annyival a munka mint a mostani.Viszont ha fele dugó,város és 50 perc-1 óra az lehet ki fog készíteni,tudni kéne mennyivel jobb az állásajánlat
2022. jún. 16. 06:03
7/10 anonim válasza:
Az anyagi szempontok mellett biztonságiakat is vegyél figyelembe. Ha fárasztó a munkád, akkor nagyon nem mindegy, kell-e és mennyit fáradtan, akár egy hosszú műszak után vezetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!