Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy csajjal de sokszor 4-5 naponta ír vissza. Randira Igent mondott. Nem is érdeklem annyira?
Tinderen ismerkedtem meg vele és ő kérte el a Facebook elérhetőségem.
Azóta ott beszélünk.
Egyébként elég bobeszedu a Facebookon és jól elbeszelgetunk sok témával kapcsolatban,de utána sokszor előfordul hogy csak 4-5 nappal később ír vissza pedig látom hogy fent van.
Egyébként oda vissza folyik a kommunikáció és ő is szokott kérdezni tőlem és jókat beszélgetünk,csak ez a fura hogy napokra eltűnik utána meg ott folytatja a beszélgetést ahol abbahagytuk.
Nem is érdeklem annyira ha sokszor csak 4-5 nappal később válaszol az uzeneteimre?
Éli az életét. Nem szeret mindennap az online világban élni.
Majd a randin kiderül úgyis minden.
Ha a randira igent mondott biztos hogy érdekled csak lehet inkább élőben szeretne megismerni. Én is ilyen vagyok amúgy
16/L
Miért írna naponta egy idegennek? Még nem is ismerik egymást.
Nem ír, mert internetes levelező társat keres, akivel naponta írogathat, mert annyira unatkozik.
#7 Mért ne? Vagy elég két naponta. Lehet hogy valaki nem ennyire online élő az életét, de az nincs fent minden nap.
Én ajánlanám ezt a videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!