Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedem egy csajjal de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy csajjal de sokszor 4-5 naponta ír vissza. Randira Igent mondott. Nem is érdeklem annyira?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem meg vele és ő kérte el a Facebook elérhetőségem.

Azóta ott beszélünk.

Egyébként elég bobeszedu a Facebookon és jól elbeszelgetunk sok témával kapcsolatban,de utána sokszor előfordul hogy csak 4-5 nappal később ír vissza pedig látom hogy fent van.

Egyébként oda vissza folyik a kommunikáció és ő is szokott kérdezni tőlem és jókat beszélgetünk,csak ez a fura hogy napokra eltűnik utána meg ott folytatja a beszélgetést ahol abbahagytuk.

Nem is érdeklem annyira ha sokszor csak 4-5 nappal később válaszol az uzeneteimre?

2020. júl. 15. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Éli az életét. Nem szeret mindennap az online világban élni.

Majd a randin kiderül úgyis minden.

2020. júl. 15. 10:57
 2/8 anonim válasza:
100%

Ha a randira igent mondott biztos hogy érdekled csak lehet inkább élőben szeretne megismerni. Én is ilyen vagyok amúgy

16/L

2020. júl. 15. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Hidd el hogy nem csak téged vett fel Tinderről, jó pár sráccal beszélhet.
2020. júl. 15. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem érdekled annyira.
2020. júl. 15. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Nyilván mással is ismerkedik. Ezt egyébként nem is értem, ti ilyenkor azt várjátok el, hogy ha írtok valakinek akkor 3 percen belül válaszoljon? Az emberek élik az életüket, dolgoznak (jó, ti tévéztek meg unatkoztok), nem ülhet mindenki egész nap egy sarokban a mobilját nyomkodva.
2020. júl. 15. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös. Magamból kiindulva nem várom el, hogy a másik minden percben írjon. De nehezen hihető, hogy valaki min. 1 üzenetet nem tud írni egy nap.
2020. júl. 15. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért írna naponta egy idegennek? Még nem is ismerik egymást.

Nem ír, mert internetes levelező társat keres, akivel naponta írogathat, mert annyira unatkozik.

2020. júl. 15. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Mért ne? Vagy elég két naponta. Lehet hogy valaki nem ennyire online élő az életét, de az nincs fent minden nap.

Én ajánlanám ezt a videót:

[link]

2020. júl. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!