Volt már kellemetlen találkozásod vaddal biciklizéskor?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 18:14
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Erdőben, vaddisznóval. De szerencsére nem érezte úgy, hogy bántanám a kicsinyeit. Mindenesetre ők az egyik, én a másik irányba hagytuk el a helyszínt.
2/7 anonim válasza:
Nem volt kellemetlen csak meglepő. Svédországba egyszer csak átment az úton keresztben egy hatalmas javorszarvas. 😂
4/7 anonim válasza:
Bicajjal nem, de autóval igen. Egy őz szaladt ki elém. Félúton ugyan először megfordult, mikor beletapostam a fékbe, de mikor felengedtem akkor úgy gondolta, hogy mégis át akar menni elöttem. Kocsi jobb elejével kaptam el.
5/7 anonim válasza:
Hegyes vidékeken gyakran előfordult, hogy nem sokkal előttem ugrott el valamilyen állat.
A legkomolyabb eset Zágráb felett a hegyekben történt, ahol 50 km/h körüli sebességgel haladtam lefelé, majd egy nyúl pont elém ugrott ki. Hogy elkerüljem, rámentem az útpadkára, fékeztem, ezek hatására pedig borultam egyet. Szerencsére horzsolásokkal megúsztam, az állat is sértetlen maradt, anyagi károm sem keletkezett.
6/7 anonim válasza:
Mentem lejtőn lefelé, nagy sebesség gél, poros kavicsos úton. Előttünk szaladt át az úton. Nem sokon múlt.
7/7 anonim válasza:
Sajnos nekem volt, egy cicát elütöttem,amely előttem átszaladt.
Jó nagyot estem,a cica elszaladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!