Tegnap biciklizés után véres volt a bugyim, ma már semmi nem volt. Mi történhetett?
Figyelt kérdés
16L2017. márc. 20. 18:52
1/4 anonim válasza:
Mivel tegnapi a dolog, így érdemes lenne külsérelmi nyomokat keresni: horzsolást például. Ha nincs semmilyen külső seb, ami kidörzsölődhetett, akkor meg érdemes megnézni, hogy biztos hogy vér volt-e, nem csak valami hasonló. Ha biztos, hogy vér, de nem volt semmilyen külső nyoma, akkor valahonnan alulról jöhetett, belülről, de valamennyire csak érezned kellett volna. Persze olyan is van, hogy egyáltalán nem érzi az ember. Te tudod, lehet hogy most van a ciklusod, és az lesz, de ha semmi ilyesmi, akkor érdemes lenne elmenni a nőgyógyászodhoz, és elmondani neki ezt.
2/4 A kérdező kommentje:
Néztem, de semmi külső sérülést nem találtam. Biciklizés közben éreztem, hogy valami folyik, de teljesen kizártam a dolgot, hogy megjöjjön, mert 2 hete volt. És eddig mindig időben jött meg, 29 nap volt mindig két vérzés között. Viszont ma már nem jött semmi, a hasam se fáj.
2017. márc. 20. 19:07
3/4 anonim válasza:
Esetleg szűzhártya szakadás iá lehetett. Vagy ovulációs vérzés.
4/4 anonim válasza:
Ha 2 hete volt, akkor igaza lehet az előzőnek, van, hogy félidőben előfordul egy kis vérzés peteéréskor, ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!