Hol tudok külföldi rendszámos autómmal belföldi rendszámos áron tankolni Pest megyében?
Figyelt kérdés
Ma az Auchan automata kúton tankoltam nyítvatartási idő előtt. Nekem még a Metró árúházak parkolójában és az Ázsia Center parkolójában lévő Envi töltőállomások jutottak az eszembe, ott ugye nincs személyzet. De hol vannak még teljesen automata töltőállomások? Itt dolgozom, itt adózom csak külföldön bérelt kocsi van most nálam.2022. máj. 27. 15:46
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem nézd meg Tésán, a magánkúton.
3/9 anonim válasza:
Sehol. Ez egy országos rendelet, és az üzemeltető is hülye lenne engedni, mikor végre lazítottak egy kicsit a deficites működésén.
4/9 A kérdező kommentje:
Ne írjátok azt, hogy sehol mert ez nem igaz. Az automata töltőállomáson lehet tankolni, ma tankoltam ott. Nem jól tettem fel a kérdést, helyesen csak annyit kellett volna kérdezni: hol van teljesen automata kút Pest megyében.
2022. máj. 27. 16:45
5/9 anonim válasza:
Éjszaka van egy csomó normál kút is, ahol nincs személyzet, de automata oszlop igen.
6/9 anonim válasza:
#4 Ha ennyire tudod akkor miért kérdezed?
7/9 anonim válasza:
A rendelet szerint a kútoszlopok kijelzőin a piaci árnak kell lenni, és a pénztárnál állítják be az államilag megszabott árat, ha magyar az autó.
LEhet hogy most az átállás időszakában véletlenül tudtál még automata kúton tankolni, de valószínűleg nem fogsz tudni.
Azt mondjuk nem tudom hogy fogják megoldani, hogy az automata kútoszlop felismerje a magyar rendszámot...
8/9 A kérdező kommentje:
7# Szerintem nem nem éri meg ennek a kivédésére egy rendszert kiépíteni, mert ha elengedik az árakat rövid időn belül akkor nem térül meg egy ENVI kútnak. Lehet ha Komáromban vagy Esztergomban van automata oszlop a MOL kúton ott megérné. Én sem fogok sokáig külföldi rendszámmal itthon tankolni, csak összetörték az autómat és amig javítják addig.
2022. máj. 27. 20:46
9/9 anonim válasza:
Vidd magaddal az osszetort autodnak a forgalmijat es azt mutasd a kutnal. Ha rendesek veled akkor te is kedvezmenyesen tankolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!