Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Belföldi fuvarozás tapasztalatok?

Belföldi fuvarozás tapasztalatok?

Figyelt kérdés

mennyit lehet vele keresni?mennyi a munkaidő amelyik nem hetelős ha nem napi haza járós?

tapasztalatokra véleményekre vagyok kíváncsi

2021. jan. 4. 07:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Undorító a belföld. Itt nem vagy sofőr, hanem dokkmunkás, targoncás, raktári dolgozó aki talán néha autókázik pár 10 kilométer. Én pályakezdőként kerültem Lidl kiszállításos munkára egy ki*aszott életre elment a kedvem a kamionozástól.

Az én tapasztalataim napi hazajárásnál: hajnal 4-5-ös indulás, ha mákom volt este 17-kor végeztem. Folyamatosan megy a cseszegetés persze nem a szemedbe hanem a hátad mögött. Te targoncázol, te békázol akinek meg ez lenne a munkája az álldogál és beszélget. Kerüld el messzire a belföldet!

Elköltöttem én is 6-700k-t a jogsira meg a többi papírra és 2 hónap alatt annyira megutáltatták velem, hogy rásem tudom magam venni arra, hogy visszaüljek teherautóra.

2021. ápr. 1. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!