Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyarországon mennyire rossz...

Magyarországon mennyire rossz belföldi hetelős sofőrnek lenni?

Figyelt kérdés

Inkább nemzetközizni érdemes?

Napi haza járós a favorit, tudom. :)

Akár furgon, akár teher akár kamion.

2020. szept. 23. 23:44
 1/3 anonim válasza:
56%

Határtól (közvetlen lerakodás vagy raktár) dolgoztam ponyváson. 2/3 napi fordulókkal.

Ugyi,ez nem a "klasszikus" hetelős,de elvoltam. Inkább az állandó "mindig ugrásra készen" elvárást nem kedveltem.

Legutóbb Posta volt belföldi kiscsomag. Az napi macera...jobban fáradtam mint a nagy kocsin.

Mostanában becsúszik "beugróként" külföld.

Mindenképpen nemzetközibe érdemes még mindig. Kicsit nehéz jó céget találni.No meg a kocsiban lakás a gazdaságos. :)

(A "koporsót" nem szeretem,van elég hely elöl.)

2020. szept. 24. 00:26
 2/3 anonim válasza:
56%

...lemaradt.

"Nagy" furgon.

2020. szept. 24. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:
az allando orszagutazast en nem birnam, idegosszeomlast kapnek... Nem csak az hogy keves az autopalya es neha idiota iranyba mennek, sok ceg meg akkor is lekuld a bundasra mert olcsobb... Egy banrevetol d1-es cseh autopalyaig egyszer probald ki kamionnal, es ha birod ami ott folyik, akkor a belfolddel es lesz gondod...
2020. szept. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!