Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi kell a jogosítványhoz?

Mi kell a jogosítványhoz?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy mi a menete a jogosítvány megszerzésének. Persze nagyjából el tudom képzelni, de néhány részlet nem tiszta: (Sima B kategóriás jogsira gondolok.)

Úgy gondolom, először keresek egy autósiskolát, ahol elvégzem a kresz tanfolyamot és levizsgázok.

Ezután jöhet az oktató, vezetés... Hogyan lehet oktatót választani, mikor kell jelezni és kinek?

Hallottam, hogy elsősegély tanfolyamot is kell végezni. Azt mikor érdemes?

Van-e még valami tanfolyam vagy vizsgálat, ami szükséges?

És végül ha megvan a kresz, kész az elsősegély és teljesítettem a gyakorlati vizsgát is, be kell menni a hivatalba megcsináltatni a jogosítványt, vagy mit kell még csinálni, hogy vezethessek?

És esetleg kit, mit ajánlanátok Szegeden?

2022. máj. 19. 23:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elsőnek megcsináltattam az orvosi alkalmasságit.(Hozzáteszem csak pecsétet kaptam, semmi vizsgálat nem volt)Aznap elmentem beiratkozni egy autósiskolába.E titánon tanultam a kreszt.Egy hónapon belül levizsgáztam sikeresen 74 ponttal.Majd szóltak a sulitól, hogy kit választok oktatónak.Nekem nem volt választott oktatóm, így ők mondták meg ki lesz.Jövőhéten lesz az egészségügyi oktatás, majd utána héten a vizsga.Az oktató még nem hívott mikor kezdhetnénk a vezetést.Jelenleg itt tartok.
2022. máj. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!