Milyen jogszabály vonatkozik az aluljáróban gördeszkázásra?
Figyelt kérdés
Mai napon kettő közfelügyeletes 30 ezer forintra akart megbüntetni, mert gördeszkáztam az aluljáróban Kelenföldön.
Én úgy tanultam a Kresz nem tesz különbséget gördeszkás és gyalogos között, ott nem lehet deszkázni ahol erre külön figyelmeztetnek, de az aluljáró bejáratánál semmi figyelmeztetés nem volt erre vonatkozóan.
Arra hivatkoztak, hogy ez egy gyalogos terület és biciklisek sem járhatnak, sem rolleresek. Elhiszem hogy egész nap mindenki szabálytalankodik, mert akárhányszor megyek ott mindig vannak vagy rolleresek vagy gördeszkások, de így hogy nem mondtak semmi konkrétumot és nem is büntettek meg, nekem valami nagyon sántít.
Előre is köszi a válszokat.
2022. máj. 9. 16:09
11/11 A kérdező kommentje:
Nem, kézből raugrottam a deszkára indulásnál ennyi, alig voltak az aluljáróban. Indulás után mar intett az egyik messziről egy férfi, másik egy nő volt ő kb 1 perccel később csatlakozott de nem is szolt hozza nagyon
2022. máj. 9. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!