Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ekkora bűncselekmény az...

Ekkora bűncselekmény az egykerekezés?

Figyelt kérdés

Tegnap délután a Tesco parkolójában 3 motoros az egykerezést és driftelést gyakorolgatta, és közben 15-20 ember, köztük jómagam is nézte őket. Nem a vásárlóknak fenntartott parkolóban volt,hanem hátul rámpáknál ahol a kamionok rakodják az árut. Később megérkezett 2 rendőrautó, 10 percig beszélgettek valamit, majd mind 3 motorost elvitték bilincsben. Semmi jelét nem mutatták az ellenszegülésnek, mégis hátrabilincselt kézzel ültették be őket a rendőrautóba.

Mindhárom motor rendszámos volt, látszólag alkalmasak a közútra is. Az egyik egy 600as hornet, a másik kettőt nem ismertem, de valami hasonló nakedek voltak.

2022. ápr. 16. 16:59
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy 15-20-an néztétek. Az egyik véletlen tövig húzza a gázt, leesik a motorról a motor meg közétek megy és a szerencsén múlik hogy ki éli túl ki nem. Ezért veszélyeztetés.
2022. ápr. 16. 17:50
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne told már a hülyeséged.

Értsd meg hogy közuti veszélyeztetés.

Ha a biztonsági övet nem kötöm be, akkor kit veszélyeztetek?

Senkit, csak magamat.

És mégis megbüntetnek.

2022. ápr. 16. 18:09
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

#13 Nem értünk veled egyet, mert tűzzel akarsz tüzet oltani. Az a problémád, hogy őket elvitték, de a bűnöző cigányokat nem? Oké és szerinted erre az a megoldás, hogy "ha a cigány bűnözhet, akkor bűnözhessen más is"? Nem inkább az lenne az értelmes, hogy "ha ők nem bűnözhetnek, akkor a cigány se bűnözhessen"?

A tűzre nem az a megoldás, hogy gyújtasz még egy tüzet...

2022. ápr. 16. 18:22
 14/36 anonim ***** válasza:
92%

Jelentve. Ne trágárkodj. Mutassanak neked német, osztrák, francia, brit, spanyol, USA, Azsztrál videót? Ezek is mind rendőrállamok? Ugyanis ezekben is bűncselekmény ez, és nem finomkodnak a zsaruk.

Az áruházi oarkolóban is be kell tartani a szabályokat. Ha tök üres, akkor is.

2022. ápr. 16. 18:22
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

"felbasz a sok rendőrpárti díszpolgár"

Halljátok? HOGY MERÉSZELÜNK EGY ÉLHETŐ ORSZÁGOT, AHOL BETARTJÁK A TÖRVÉNYEKET! INKÁBB BŰNÖZZÖN MINDENKI KEDVÉRE, MERT A BŰNÖZÉS EMBERI JOG!

Mi vagyunk a szarok. Mi rontjuk el az országot.

2022. ápr. 16. 18:24
 16/36 anonim ***** válasza:
95%

15., 16. válaszhoz a későn jövőknek.

A kedves kérdező nagyon alpári módon nekünktámadt.

2022. ápr. 16. 18:32
 17/36 A kérdező kommentje:

Egyedül a bilincs miatt vagyok felháborodva. Ha 120al mész lakotterületen akkoris bilincsben visznek el,mint egy bűnözőt? Nem, pedig az jóval komolyabb veszélyeztetés.

Hogy szerintem érdemelnek-e valamilyen bírságot? Max egy jelképes összeget, aztán elküldhették volna őket. Ha nem tanulnak belőle és legközelebb visszamennek akkor esetleg valami komolyabb bírság. Tény,hogy nem ismerem az előéletüket és lehet,hogy nem ez volt az első esetük, de szerintem akkor sem érdemelnek ilyen bánásmódot.

A kiejelntésem ellenére még visszanéztem az oldalra, mert nem hagy nyugodni az ilyen bánásmód.

2022. ápr. 16. 18:35
 18/36 A kérdező kommentje:
Egy kis off: 2016ban betört hozzám két cigány, 400ezer értékű holmit loptak és, de másnap elfogták őket. A javaim soha nem kaptam vissza, és ők 1napi előzetes után szabadon távoztak. A mai napig garázdálkodnak.
2022. ápr. 16. 18:37
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, nem az egykerekezés vagy driftelés miatt vitték el bilincsben. Lekérték az adatokat, és lehet körözés alatt álnak. Vagy olyan messziről mégsem láttál mindent jól.

Ha határozott kábster szaga van, vagy bűzlik a piától, nem is kell feltetlenül helyben tesztelni.

2022. ápr. 16. 18:43
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

"Egyedül a bilincs miatt vagyok felháborodva"

Az előírás bűncselekménynél. Ugyan úgy mint uszodában az úszósapka például.

2022. ápr. 16. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!