Cserbenhagyásos szabálysértés. Mi a büntetése?
Kaptam egy idézést a rendőrségtől hogy jelenjek meg és vigyem a kocsit is. 1 hónapja történt kisebb közúti szabálysértést írnak. Az mi?
Szabályosan közlekedem. Amit el tudok képzelni hogy meghúztam egy másik kocsit véletlenül. Ezt tartom a legvalószínűbbnek. Ilyenkor mi van?
Számít hogy nem vettem észre? Nyilván nem direkt csináltam.
Pénzbírság van? Vagy elveszik a jogsit? Vagy mindkettő? Vagy lecsuknak? Sose volt még semmi ilyesmim. Remélem nem lesz priuszom ettől...nagyon félek.
Segítsetek! Köszi
Ha te nem tudod miről van szó, mi honnan tudjuk?
Mival nem tudod, hogy miért is kell megjelenned, úgy annak a következményeire sem érdemes tippelgetni.
Attól függően, hogy mi is történt valójában, változhat az eset megítélése egyszerű vétségről a bűncselekményig terjedő skálán.
Nagyon komoly nem lehet az ügy, mert akkor már megkerestek volna, nem idézést küldenek.
Ha nem embert gázoltál és hagytad ott akkor nem fognak lecsukni (mondjuk akkor mennének érted).
A legvalószínűbb,hogy fizetned kell majd
A kocsinkon nem látszik semmi. A parkoló szoros volt. Ezért hiszem hogy elkaptam a másik kocsit véletlen.
Ha ez beigazolódik abban az esetben kérdezem, hogy mi lesz?
Biztosító fizet? Kapok büntetőpontot a jogsimra?
Aki küldte visszavonja a feljelentést csal fizessen a biztosító?
Vagy nem vonja vissza? Akkor mi lesz?
Hogy van ez Kérdező???
Ma 14:21-kor még úgy reagáltál a rendőrségi idézésre, hogy "nem vettem észre".
Aztán 16:16-kor már konkrétan arra is emlékszel, hogy a "parkoló szoros volt".
Nocsak! Egy hónap távolságból hirtelen megvilágosodtál mint Buddha? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!