Cserbenhagyásos szabálysértés. Mi a büntetése?
Figyelt kérdés
Kaptam egy idézést a rendőrségtől hogy jelenjek meg és vigyem a kocsit is. 1 hónapja történt kisebb közúti szabálysértést írnak. Az mi?
Szabályosan közlekedem. Amit el tudok képzelni hogy meghúztam egy másik kocsit véletlenül. Ezt tartom a legvalószínűbbnek. Ilyenkor mi van?
Számít hogy nem vettem észre? Nyilván nem direkt csináltam.
Pénzbírság van? Vagy elveszik a jogsit? Vagy mindkettő? Vagy lecsuknak? Sose volt még semmi ilyesmim. Remélem nem lesz priuszom ettől...nagyon félek.
Segítsetek! Köszi
#közlekedés #jogosítvány #rendőr #autó #rendőrség #szabálysértés #karcolás #idézés #bűncselekmény #cserbenhagyás
2019. febr. 1. 14:21
11/11 anonim válasza:
Ettol hogy lenne priuszod? Ha valakit megkarcolsz azert mar borton jar? Ez olyan mint a gyorshajtas. Ha nincs komolyabb ember serules nem jar borton buntetes max penz birsag es buntetopont (szabalytalansag merteketol fugg) de azert itt varod a segitseget de egy valaszt irni mi lett a vege azt lese szaros de GyKN kered a segitseget mert nincs kitol azt erre irnad de van de akkor minek irod ki 😂😂😂😂😂👍👍👍👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!