Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A nők tényleg rosszabb sofőrök...

A nők tényleg rosszabb sofőrök, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Elég nagy valószínűséggel megállapítom már az autó hangjából, ha egy nő szerencsétlenkedik reggel az óvoda előtt. Ez nem előítélet, egyes nők elhitték a férfiaknak hogy nem tudnak vezetni. Egyébként meg nagyjából azonosan ügyesek lehetnének.
2008. dec. 18. 09:49
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

A F1-nek még nem olyan nagy a múltja, ki fog ez az arány egyenlítődni hosszú távon, most is vannak tehetséges női pilóták alsóbb régiókban, fel fognak zárkózni. Csak persze egy nőnek kicsit másabb a versenyzéshez a hozzáállása ebben, hiszen család, gyerek, ha jön a baba, nem versenyezhet, de ez más sportban is így van. Ráadásul egyenjogúság se olyan régóta van, úgyhogy köszönjük a férfiaknak, akik visszafogják a nőket, anyukámat is cseszegeti apám, mikor bankkártyája lett anyunak, folyton azzal szívatta az apám, hogy a kártyát elnyeli az automata, mára meg már apám szerencsétlenkedik, anyu nemhogy utolérte, de lehagyta.

Erről a sztereotípiáról azok a pasik tehetnek, akik nem bírják elviselni, ha egy nő is lehet jó valamiben, vagy netán még jobb is, mint ők. De nem lesz így örökké. Végülis nők nélkül a pasik se lennének, hiszen legalább 1 nő (az anyukájuk) kellett ahhoz is, hogy ők, férfiak, egyáltalán létezzenek.

2008. dec. 18. 12:27
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
És ahhoz, hogy te létezz nem kellett férfi? Vagy szeplőtelen fogantál?
2008. dec. 18. 15:22
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Csak nem kell lenézni a nőket.
2008. dec. 18. 15:29
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

F1-ben azóta nem működik a 110%-os szabály, amióta többrészes az edzés :D És elég szépszámmal estek ki férfi versenyzők is miatta...

Youtube-n csomó olyan video is van, ahol pasik bizonyítják bénaságukat. Ja, és a legszörnyebb autót vezető ismerősöm pasi. A második is.

2008. dec. 19. 00:02
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
Mikor tanultam vezetni nő oktatóm volt! Szóval, mindkét oldalon van ilyen is, olyan is!
2008. dec. 22. 13:04
 17/21 anonim válasza:
68%
Nem. Szerintem ez csak attól függ ki mennyit vezet és ki mennyire tapasztalt már vezetésben. Lehet vannak bénán vezető nők, de szerintem férfiakból is van nem egy..
2008. dec. 22. 17:20
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ez szemelyisegtol fugg,de en azt mondom hogy a gyakorlas teszi a mestert.ahhoz kepes hogy meg nincs konyvem jobban vezetek egyes ferfiaknal,csak ne tudja meg senki aki nem kene:)
2009. jan. 1. 12:43
 19/21 anonim válasza:
50%

Már ebből is kérdést csinálnak? Annak ellenére, hogy egyértelmű a válasz: igen, a nők rosszabb sofőrök.

"Baleseti statisztika szerint, arányában a nők többször okoznak kissebb baleseteket, koccanásokat, a férfiak viszont súlyosabb, komolyabb baleseteket nagyobb arányban."

Ezt a dumát már hallottam. Ez azért van, mert sokkal kevesebb (szerencsére) a női sofőr.

12:27

Te egy tipikus agyhalott feminista vagy, akinek fáj a valóság.

2009. nov. 14. 18:44
 20/21 anonim válasza:
Mindenképpen. Sirok, ha csak egy délutáni dugóban állok. Előttem 3 autó, s miután megelőztem őket a másik sávba átvágva látom, hogy mind a 3 nő volt... de mivel elindulni nem igazán tudnak gyorsan, így mindig valaki eléjük vágott, kihasználva az űrt, ami köztük, meg az előttük lévő autók között tátongott... Másvalami: Méregdrága bazi nagy kocsi, autópályán 90-nel megy a bal sávban. Ki vezeti az autót? Nő! Vagy 3 sávos autópályán beáll középre, s tartja a 110. Szintén nő...
2010. jún. 30. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!