Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért jó a férfiaknak, ha...

Miért jó a férfiaknak, ha elveszik a nő kedvét a vezetéstől az állandó beleszólással?

Figyelt kérdés
Persze ha inni akarnak, akkor jó a sofőr.

2022. ápr. 9. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az oktatód csak felvette a pénzt, nem oktatott.
2022. ápr. 10. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Tegyél kukautas matricát a kesztyűtartóhoz... Érteni fogja a célzást..
2022. ápr. 10. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csomószor a nők szólogatnak be a férfi vezetőknek. Menj kicsit lassabban! Menj kicsit gyorsabban! Vigyázz, zebra! Ha sportosan vezetsz, akkor az a baj. Ha lassan indulsz pl akkor meg az.

Általában a nőket kevésbé jó sofőröknek tartják. És ezen az interneten fellelhető parkolós, tankolós videók sem segítenek. Tény, hogy a nők óvatosabbak. Vagy inkább bizonytalanabbak? Én többször ha egy lassan haladó kocsit látok valahol, legtöbbször nő vezeti. Vagy idősebb személy. Ha valami nem éppen logikus dolgot csinál az adott sofőr, akkor is inkább nő az illető. Lehet ez véletlen is, de én így vettem észre.

2022. ápr. 25. 14:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem logikus dolgot csinálnak 😂
2022. ápr. 25. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!