Más is úgy látja, hogy a totalcaros sturcz antal olyan képernyőn mint aki karót nyelt? olyan mint aki bizonytalan, mint akinek állandó gyomorgörcse van a kamera elött.
Pár videóját láttam, de nekem pont az ellenkezője jött le, mint amiről te írsz. Összefüggően, értelmesen beszél, sokkal rosszabbakkal is lehet találkozni.
Egyébként meg nagyjából annyira piszkál fel, hogy milyen kamera előtt ez a srác, mint egy szelet paradicsom. :-)
Én nem látom így.
Egyébként attól, hogy nem szimpatikus neked a fazon, még megadhatnád neki azt az alapvető tiszteletet, hogy nagybetűvel írod a nevét.
Nekem amúgy semmi bajom egyik jelenlegi Totalcarossal sem, de összességében mégis úgy érzem, üres lett az a csatorna, az igazi egyenisegek elmentek onnan, akik maradtak azokból valami nekem hiányzik... nem állítanám, hogy rosszak, de nekem hiányzik a "fűszer"
Megnézem a Totalcar műsorait is, de nem ők vannak az élen már jó ideje.
Eddig nem tudtam ki az, nem nagyon követem az oldalt.
Viszont megnézve 1-2 random videóját nekem teljesen szimpatikus, közvetlen, összeszedett. 1-2 gesztusában, stílusában nekem hasonlít a régi Karotta - Winkler Robi féle párosra akikkel szintén ki voltam békülve és bírom őket a mai napig.
Lényeg a lényeg, tök ellenkezője mint amit a kérdező állít.
Szerintem Anti a legjobb példája annak, hogy milyen üres lett ez a csatorna. Sokat változott rossz irányba a TC, sok követője viszont nem. Ezzel is elérnek sok embert, de más embereket már.
Anti nekem egy full közömbös alak. Olyasmi, mint az Andriska. Semmi különleges nincs benne.
Sok rendes autób*zi elment onnan. Karotta teljesen megváltozott, ahogy Winkler is. Egy frusztrált, helyét nem találó ember lett mind a kettő.
Régen minden jobb volt. Kivétel a vegyes. Az régen is sz*r volt, és most is sz*r.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!