Mi szukseg van fenntartott "rokkant" parkolohelyekre? Szerintem aki kocsit tud vezetni az nem rokkant!
Ja, nyilván nem rokkant a szomszédom sem, akinek amputálva van mindkét lába...
De ügyesen át tud ülni a kerekesszékbe az autóból...
kérdező: te olyan sötét vagy, hogy az őrkutya éjjel mellédharap..
...majd ha lesz egy trombózisod, akkor megtudod miért kell a műlábhoz rokikártya.
nàllunk van egy tólokocsis bàcsi, ès vezet. Ne kèrdezd, hogy hogy, sztem úgy van kialakítva a kocsi. Sokkal kènyelmesebb neki. Mikor felraktàk, akkor a tàblàt rosszul helyeztèk el, ès beàltam. Pont akkor jött ki.(ez az eset utàn úgy voltam, emberileg is megèrdemli) mert nem szidalmazot, hanem odajött, hogy fiatal úr, lehet rosz helyen àllt meg. Elsőre nem eset le, majd megmutatta a tàblàt.... termèszetesen elàltam (kb 4m-el arrèb) ès mèg őköszönte meg.... (Èn erre anyit mondtam nekem kène megköszönnöm, mert engem büntetnek) Tehàt engem nem zavar az ilyen...
meg egy màsik eset ahol tudtam, de csak vàrakoztam, mert nem volt hely, ès egy hölgy mondta hogy mozgàssèrült.... pont megjött az ismerősöm,beszàllt gyor, ès mentünk is.... Amit nem szeretek amikor egy nem mozgàssèrült àll oda ès hepciàskodik....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!