Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elektromos roller jó árban?

Elektromos roller jó árban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van olyan elektromos roller, amivel 30km távolság tehető meg, és max 150ezer forintba kerül? Gondolom ritka, de ha valaki tud, akkor mondana párat? Kugoo s1 pro amit kinéztem, tetszik is, viszont ha valaki tudja ajánlani még, azt megköszönném..tulajdonképpen nekem az a legfontosabb, hogy bírja ezt a távot. Meg persze az, hogy 3 hónap után ne legyen kuka:/

2022. márc. 29. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:

A Facebookon hirdetik állandóan 700 forintért :D :D :D Csak a bankkártya adataidat kell megadni egy teljesen kedves, megbízható ismeretlennek... :D

Viccet félretéve: Én Mi rollereket néztem, és azt vettem volna meg majdnem. Ingázáshoz, hogy ne kelljen 5-6 villamosmegállóért BKV bérletet vennem.

Aztán felköltöztem Bp-re, ide meg nem kell a roller, mert ami gyalogtáv, azt megteszem gyalog, messzebbre pedig a roller is kevés lenne.

2022. ápr. 2. 13:51
 2/2 anonim válasza:

Aovo ES80

Jobb mint ezek szhar ksziaomik.

2022. ápr. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!