Elektromos rollert le lehet zárni sima biciklitárolóban, hogy ne lopják el?
Figyelt kérdés
Vagy hogyan lehet elkerülni azt, hogy ellopják?2022. márc. 13. 20:57
2/9 anonim válasza:
Gondolom lakótelepról van szó. Én nem kísérleteznék vele, hogy otthagyom egy közös tárolóban. Fel kell vinni a lakásba.
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, ha pl. elmegyek vele boltba, vagy valahova ügyet intézni. A bolt, vagy iroda előtt ott lehet hagyni max. 30 percre lezárva?
2022. márc. 14. 08:42
4/9 anonim válasza:
Nem tiltja semmi hogy ott hagyd.
5/9 A kérdező kommentje:
(A 3. Helyen nem fogalmaztam egyértelműen)
Az érdekelne, hogy milyen módszerekkel lehet megakadályozni azt, hogy ellopják.
Akinek van elektromos, rollere, mit csinál, hogy ne vigyék el addig, amég a boltban vásárol? Tegyük fel, hogy az üzletbe nem lehet bevinni, de reggel amikor mész munkába, bemennél egy boltba reggelit venni.
2022. márc. 15. 11:12
6/9 anonim válasza:
Beviszem mindenhova 🤷🏻♀️ nagyobb bevásárló központban tolom (meg szoktam kérdezni ha új helyre megyek, de megengedik mindig, Tesco, interspar, ruhaüzlet), picike boltokba ahol nem férnék el vele összecsukva sem normálisan oda nem megyek be vele. Hivatalban meg hasonló helyeken nem voltam még vele, de oda összecsukva vinném be, vagy ha van porta/biztiőr akkor ha megengedi ott lerkanám, összecsukva szintén. Kint nem hagyom sehol.
7/9 anonim válasza:
Néhány ezerért veszel láncos lakatot.
(ha egy párszázezres bringát vagy akár egy milliós motort is le lehet vele zárni, akkor???)
8/9 anonim válasza:
Vegyél egy jó U lakatot, én azt használom vásárlásnál, csak mindig jó rögzítő pontot kell találni.
9/9 anonim válasza:
Ha lehet, akkor inkább vidd be, mert van pár idióta, akik előszeretettel vagdossák szét a kábeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!