Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elektromos roller "teljesítmén...

Elektromos roller "teljesítményét" lehet valahogy növelni?

Figyelt kérdés
Van egy xiaomi mi scooter essential elektromos rollerem 2o km/h vegsebesseggel. Egyik ismerősöm mesélte, hogy egyik ismerősének (szavahihetonek tűnik:D) is van e rollere és 2o-rol valami app-pal fel lehetett "huzni" 35 km/hra. Nyilván ha van ilyen lehetőség,akkor a garancia egyből ugrik,ezzel tisztában vagyok. Tud valaki erről valamit?
2022. febr. 11. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minek? 20 km/h tempóval is úgy fejre lehet vele állni, mint a szög.
2022. febr. 12. 15:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ez a cél, de azért kossz.
2022. febr. 12. 16:56
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Kérdezd meg az egyik ismerősöd ismerősének az ismerősét.

Szava hihető.

2022. febr. 12. 17:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Ilyen emberek minek élnek, nem is értem...
2022. febr. 12. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, te tudsz róla, az ismerősödtől.
2022. febr. 12. 22:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Igazi gyökér vagy...
2022. febr. 13. 06:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha van ilyen szoftveres lehetőség a gyári tiltások feloldására ténylegesen, akkor keres rá a googlén meg a youtubon a címszavakban az Escooter típusát és a szoftveres frissítést meg tuningolást használva, persze angolul. Ha meg lehet csinálni, akkor fent lesz a "How to do" leírás vagy videó. Viszont informálódj hasonló módon, hogy a sufni tuning a rendszer rejtett tartalékainak felszabadítását jelenti vagy csak erősen kerülendő túlpörgetést. Utóbbi esetben rövid használat után is tönkre mehetnek bizonyos alkatrészek. Sok sikert!
2022. febr. 13. 07:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Scooter Hacking Utility a neve.
2022. febr. 13. 07:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Már sikerült. M365 DownG appal meg lehetett csinálni. Negatív visszajelzesrol meg nem hallottam van cég is ami ezzel foglalkozik. 2o helyett, jó töltöttsegg 27et megy, és szinte semmivel nem merül gyorsabban, mint a gyarival. Plusz végre tudok gurulni vele. Eddig lejtőn mikor elvettem a gázt, egyből lassított, gondolom visszatoltes miatt. De még lejtőn is nyomni kellett neki. Most lejtőn begyorsul és viszonylag nagy távon nem is veszem igénybe az aksit. Szerintem jobb. Hosszútávon majd meglatjuk. Köszi a segítséget!
2022. febr. 13. 12:45
 10/12 anonim válasza:

Szia!

Letudnád írni pontosan, hogy hogyan növelted a sebességét?

okt. 1. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!