Elektromos roller "teljesítményét" lehet valahogy növelni?
Figyelt kérdés
Van egy xiaomi mi scooter essential elektromos rollerem 2o km/h vegsebesseggel. Egyik ismerősöm mesélte, hogy egyik ismerősének (szavahihetonek tűnik:D) is van e rollere és 2o-rol valami app-pal fel lehetett "huzni" 35 km/hra. Nyilván ha van ilyen lehetőség,akkor a garancia egyből ugrik,ezzel tisztában vagyok. Tud valaki erről valamit?2022. febr. 11. 23:14
11/12 anonim válasza:
Sziasztok. Engem csak a hatótáv növelése érdekel. Ragaszkodik a rolleremhez, így eladni és nagyobb teljesítményűz nem szeretnék venni. Xianomi electric rollerem van és 35km a hatótávolsága. Ezt szeretném legalább 50- re növelni? Lehetséges? Pl új aksival? Természetesen kizárólag szakrmberrel csináltatnám. Sebességet nem akarok növelni. Így sem mentem csak 3x 25-el, mindig 20-al megyek.
12/12 anonim válasza:
Ui: bocsánat a hibákért, szemműtétem volt, alig látok írni.(9:39)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!