Mekkora üzemanyag árnál gondolkodnátok el azon, hogy "leteszitek" az autót és mennyi lenne az, amikor sajnos le kellene tenni, mert már nem érné meg?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 12:27
11/13 anonim válasza:
Nekem nagyon durva ár kéne ahhoz mert havonta tankolok 1X ha nem megyek nagyobb utakra.Legtöbbször 7 km-re ingázok és rövid városi utakat megyek.
Ilyen 1400-500-as áraknál már elgondolkodnék mert akkor minden más is olyan drága lenne hogy sok lenne tényleg de akkor már nagyon durva lenne a helyzet.
Legrosszabb esetben bemegyek ingyenes céges busszal vagy biciklizek.
12/13 anonim válasza:
Ez a kérdés mindig felmerül, de úgyis csak több, és több autó lesz mindig. Ha nő az üzemanyagár, drágább lesz minden egyéb is, nagy lesz az infláció, elvileg a fizu is nő. Végül oda jutsz, hogy csak megéri autóval járni.
13/13 anonim válasza:
Nincs olyan.
Amikor megvettem belekalkulaltam, azért van hogy használjam, ha sokat használom, többet is tankolom, ha sokat megyek a dugoba többet eszik, amíg van pénzem rá és nem is sajnálom rá nem gondolkozok ilyeneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!