Veletek fordult már elő hasonló érzéki csalódás?
Figyelt kérdés
Ma tolattam be egy parkoló helyre, már majdnem megálltam, csak nagyon lassan gurultam már hátra, mikor a mellettem parkoló autó elindult szintén lassan, nem tudom hogy érthetően le tudom e írni de olyan érzéki csalódás kapott el amikor az autóra néztem mintha ő állna én meg még mindig megállíthatatlanul mennék hátra, be is panikoltam, tapostam a féket, a kézit is behúztam. Ez volt a második ilyen esetek, nagyon para érzés, tizenéve vezeték már pedig.2022. febr. 5. 17:05
1/13 anonim válasza:
Igen, főleg ha keveset alszok és sokat dolgozok.
2/13 anonim válasza:
Nekem nem volt még ilyen szerencsére. A földet nem nézed ilyenkor hogy az nem mozog?
3/13 anonim válasza:
Persze, ilyen volt már velem is. Elég para tud lenni.
4/13 anonim válasza:
Volt ilyen, azért az emberi szervezet még mindig a mamutvadászatra van kalibrálva. Ilyen, hogy egyszer csak elmozdul a referenciapontod, néha túlterheli a szoftverünket :)
5/13 anonim válasza:
Elő, mondjuk 12-órázás után, hullafáradtan úgy hogy a 4 műszak miatt összevissza hívtak be.
Meg régebben Tv-nézés közben betegen néztem aztán egyszer csak olyan volt mintha a TV-felé haladnék, pedig feküdtem az ágyban.
Kib@szott para amúgy.
6/13 anonim válasza:
De ez teljesen normális, most az, hogy megijedtél, annyit jelent, hogy jó a reflexed.
7/13 anonim válasza:
Fáradtan nem kell volán mögé ülni, ennyi a trükk.
8/13 A kérdező kommentje:
Kipihent voltam.
2022. febr. 7. 07:49
10/13 A kérdező kommentje:
Igen olyasmi.
2022. febr. 7. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!