Meg lehet utálni egy olyan embert, akit valamikor a legjobb barátodnak tartottál? Veletek volt már ilyen?
Igen. Kiderült, hogy többet akar, és nem tudta megérteni, hogy én nem így érzek, még a párkapcsolatomat sem tartotta tiszteletben, egy igazi tapló volt, szexuálisan zaklatott, azóta kerülöm.
21L
Igen, 20 évnyi barátság ment a levesbe, amikor bántalmazta a családját. Neki nem tetszett, hogy megvédtem őket, nekem meg az, hogy bántalmazta őket.
Persze az ember kiáll a barátaiért, jóban rosszban velük van, lehet bárkinek bármilyen problémája, hibázhat drogozhat valaki. viszont van az a szint amikor valaki véglénnyé süllyed, véglényekkel pedig nem barátkozom.
Személyesen nem, de egy nagyon jo haverom es egyik szomszedom, jo baratok voltak eveken át. Mig ki nem vettek egy házat berletbe a baratnoikkel.
A csajok miatt ugy osszevesztek hogy azota nem is szolnak egymashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!