Szerintem ebben a kérdésben egyedül a "gyerekkorom óta" szöveg az igaz semmi más. Ha mérnökként ennyi eszed lenne megnézhetnéd magad
2022. jan. 15. 21:54
3/18 A kérdező kommentje:
Jaj de kis irigyek vagytok:D nem jó a gyári meló?
2022. jan. 15. 22:03
4/18 anonim válasza:
#3 Nem hát, így csak vállalkozó infós vagyok.
A Challengeredet meg megveszem holnap délelőtt a Tescoban a Hot Wheels részlegen, aztán száguldozok vele én is 250-el a pályán két fejlesztés között.
2022. jan. 15. 22:05
5/18 anonim válasza:
Nyugodtan menj csak annyival, a Dodge Challenger tulajokra nem vonatkozik a KRESZ. Max azért fognak csak megállítani a rendőrök, hogy gratuláljanak ahhoz, hogy megdöntötted az adott pályaszakasz sebességrekordját.
2022. jan. 15. 22:13
6/18 anonim válasza:
Pár százezret és pár előéleti pontot kockáztatsz vele.
De csak is autópályán csináld, vagy ha mégis főúton legalább egy fára szaladj fel és ne egy családos autóba frontálisan.
2022. jan. 15. 22:13
7/18 anonim válasza:
Ezért kötném pszichológiai vizsgálathoz a jogsit. Na és a diplomát.
2022. jan. 15. 22:14
8/18 anonim válasza:
Németországban nem veszik el.
Egyébként menjél ki Hungaroringre pályanapon. Párezer forintért kitaposhatod a belét
2022. jan. 15. 22:15
9/18 anonim válasza:
Pont Németországot javasoltam volna én is. Bár egyre kevesebb, de van még sok szakasz.
Kinek rossz a gyári meló? Vezető mérnökként tök szerettem, kár hogy vége annak az időszaknak. :)
2022. jan. 15. 22:21
10/18 anonim válasza:
Gyerekkorodban legfeljebb az eredeti, 70-es évekbeli Challengert ismerhetted, mert a mai uj Challengert még nem gyártották akkor. Az a régi verzió meg nem volt épp ismert a gyerekek közt, a gyerekek olyanokat ismertek hogy Porsche 911 meg Ferrari Testarossa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!