Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vonhat maga után, ha egy...

Mit vonhat maga után, ha egy szimpla közúti igazoltatásnál nem állok meg, hanem elmenekülnök (vagyis megprobálok)?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a papírok és minden rendben van. Semmi rendőrséggel kapcsolatos ügyem nem volt,csak tanúként.
2014. nov. 8. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor is fel fognak jelenteni, mivel ellenszegültél a rendőri intézkedésnek. Ha nem érnek utol akkor rendszám alapján, ha utolérnek az egy nagyon kellemetlen beszélgetés lesz.

Itt elolvashatod mi törtéhet:

[link]

Pénzbírságra mindenképp lehet számítani (no meg arra, hogy darabokra kapják az autót, hiszen gyanús az, ha valaki menekül).

2014. nov. 8. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. De tegyük fel hogy mondjuk kismotor lenne az. Akkor ?
2014. nov. 8. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy ferrari vagy robogó - csak egy robogóval még elszökni sincs semmi esélyed.
2014. nov. 8. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok minden függ attól is, hogy mennyi idős vagy!

Rég csináltam ilyen dolgot, van már vagy 33 éve! Szerintem már itt is leírtam valamelyik válaszban.

12-13 éves koromban már motoroztam, és rendszeresen megfogott a KMB. Amikor megálltam kivetette a szelepeket és hazatolatta a Schwalbe-t, de természetesen ment a feljelentés. Aztán egyszer nem álltam meg, hanem megfordultam és megpróbáltam lelépni. Amikor megfogtak az első egy baromi nagy pofon volt amit kaptam, majd kutyás kisérettel hazatoltam a motort és akkor már apámat is feljelentették!

Valamivel később behívattak a gyámhivatalba, mert még nem voltam büntethető!

2014. nov. 8. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Sokszor csináltam.

De én is van vagy 20 éve.

Jó volt szívatni a fakabátokat.

Azóta felnőttem, és tisztes állampolgár lettem.

2014. nov. 8. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
30 éve még más volt a rendőrség, mint ma...
2014. nov. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!