Mit vonhat maga után, ha egy szimpla közúti igazoltatásnál nem állok meg, hanem elmenekülnök (vagyis megprobálok)?
Akkor is fel fognak jelenteni, mivel ellenszegültél a rendőri intézkedésnek. Ha nem érnek utol akkor rendszám alapján, ha utolérnek az egy nagyon kellemetlen beszélgetés lesz.
Itt elolvashatod mi törtéhet:
Pénzbírságra mindenképp lehet számítani (no meg arra, hogy darabokra kapják az autót, hiszen gyanús az, ha valaki menekül).
Sok minden függ attól is, hogy mennyi idős vagy!
Rég csináltam ilyen dolgot, van már vagy 33 éve! Szerintem már itt is leírtam valamelyik válaszban.
12-13 éves koromban már motoroztam, és rendszeresen megfogott a KMB. Amikor megálltam kivetette a szelepeket és hazatolatta a Schwalbe-t, de természetesen ment a feljelentés. Aztán egyszer nem álltam meg, hanem megfordultam és megpróbáltam lelépni. Amikor megfogtak az első egy baromi nagy pofon volt amit kaptam, majd kutyás kisérettel hazatoltam a motort és akkor már apámat is feljelentették!
Valamivel később behívattak a gyámhivatalba, mert még nem voltam büntethető!
Sokszor csináltam.
De én is van vagy 20 éve.
Jó volt szívatni a fakabátokat.
Azóta felnőttem, és tisztes állampolgár lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!