Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van-e valami hivatalos járható...

Van-e valami hivatalos járható útja annak, hogy egy olyan utánfutó újra forgalomba legyen amit végleg kivontak a forgalomból? Lehet, hogy a kérdésben a válasz, de azért megpróbálom.

Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 16:54
 1/7 D. Brasco ***** válasza:
100%
Nincs
2020. nov. 23. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszó, a VÉGLEG.

De szerintem ez a szó a magyar értelmező kéziszótárban is benne van.

2020. nov. 23. 19:39
 3/7 D. Brasco ***** válasza:
100%
2-es hagyjad....itt az emberek állandóan végleg kivont és/vagy papírok nélküli autót/motort/utánfutót újra forgalomba helyezni......nem tudom miben reménykednek,hogy tényleg szinte napi rendszerességgel vannak ezek kiírkálva...
2020. nov. 23. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen Brasco, ez igaz sajnos.

De hátha vesz egy kéziszótárt.🤣

2020. nov. 23. 20:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Ne nekem higyjetek, hívjatok fel ilyen dolgokkal foglalkozó helyet, vizsga bázist stb.

Itt a végleg szó nem végleget jelent!

Annyi, hogy új forgalmit kap, csak a közlekedési hatóság vizsgáztathatja.

2020. nov. 24. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nekem valamire azt mondják, hogy ideiglenesen, akkor azt úgy értem, hogy most nem, de talán holnap vagy holnapután ....vagy ha pirosra festem....akkor elképzelhető vagy megoldható.

No de ha valamire azt mondják/írják, hogy végleges, akkor számomra egyértelmű, hogy nincs kiskapu.

Én kérek elnézést az egyszerű gondolatmenetért és az esetleges logikáért.

2020. nov. 26. 22:02
 7/7 D. Brasco ***** válasza:

Kérdező,ha te ennyire okos vagy meg ennyire képben vagy akkor minek jöttél ide kérdezni?!

"Itt a végleg szó nem végleget jelent!"

Tényleg?!Mesélj még .....

2020. nov. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!