Hogyan mondjam meg az oktatómnak, hogy váltani szeretnék?
Figyelt kérdés
Most tanulok vezetni, és szeretnék oktatót, autósiskolát váltani (mivel az oktatóm az iskola vezetője), de nagyon félek megmondani az oktatómnak. Az a baj, hogy eddig nem nagyon mertem neki megmondani a bennem lévő rossz érzéseket (bár többször volt, hogy elsírtam magam és mindig nagyon feszült, ideges vagyok mellette), ezért lehet kissé váratlanul érné a dolog. Viszont mindenképp szeretnék váltani. Mit mondjak neki?2021. dec. 13. 21:44
1/6 anonim válasza:
Az ügyintézőnek elmondod, ő értesíti az oktatót, hogy egyelőre ne adjon több alkalmat... Ennyi. Ha ennyire feszélyez, akkor nem muszáj vele találkozni.
2/6 anonim válasza:
Először is hányszor buktál? Csak a semmire, unszimpátiára elég felesleges váltogatni, volt ilyen ismerősöm neki ez nem volt jó, a másik később volt bunkóbb, csak ezt egy kezdő gyökér gyerek meg nem fogadja el, pedig később ezekből fog tanulni, és elgondolkodik azon hogy a vezetés nem buli.
Ugyanúgy fogsz viselkedni másnál is, nyugodt lehetsz. Csináld meg ennél a szaros vizsgát, és le van tudva egy életre.
Az a baj hogy a légytől is félsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem buktam egyszer sem, de 26 óra lement már és nem mentünk még forgalomba. Ezenkívül volt, hogy bunkón beszélt velem…10 év múlva se lesz jogsim, más oktató már leadott volna, úgysem bírnám a forgalmas stb. Nem várom el a mézes-mázos vállveregetést, főleg, hogy nem vagyok nagy tehetség, és nem is vártam volna magamtól sem, hogy 30 óra után vizsgázzak. Arra is kértem, hogy mondja meg, ha alkalmatlannak tart, de szerinte nem vagyok az, csak sok gyakorlás kell. Már olyan szinten rosszul vagyok minden óra előtt és után a gyomorgörcs miatt, hogy így nem tudok fejlődni. Ja, és mindezt kismamaként (ami tudom, nem mentesít semmi alól, de nem hiányzik nekem jelenleg ez a hangulat).
2021. dec. 13. 22:14
4/6 anonim válasza:
26 órát kocsikáztatok eddig forgalomtól elzárt területen? Ajjaj.
Keress előbb más sulit, aztán válts. Nem kell ebből nagy drámát gondolni.
Az új oktatóknak mondd meg, hogy irány a forgalom, mert meg akarsz tanulni vezetni.
5/6 anonim válasza:
Az iskolának jelezzed, ők majd adják a szükséges papírokat hozzá. Ne félj ettől, nem tartozol semmilyen hűséggel feléjük, ez egy egyszerű üzleti szerződés köztetek.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül ma reggel felhívtam, normálisan fogadta, a héten meg is kapom a kartonomat.
2021. dec. 14. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!