Ha félek autót vezetni szorongok is meg félek is, akkor ha nagyon sokat vezetek akkor ez el fog múlni? Vagy ez nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Még nincs jogosítvány, gyakorlati oktatásra járok. Sajnos az az igazság félek és szorongok. Parkolásoknàl is, forgalomban is. Ez kezdőként elfogadható vagy nem szabadna félni? Oktató nem mondott olyat hogy hagyjuk abba, az jó jel? Nem is lenne jó abba hagyni mert eddig 35 órát vettem és ha mindent bele számolok akkor 300 ezret költöttem eddig.2021. nov. 27. 15:37
1/8 anonim válasza:
Ha már 35 órát vezettél, és még most is rettegsz, akkor ez elég nagy baj. Ennyi idő után már el kéne tudnod engedni magad annyira, hogy ne stresszelj rá mindenre. Ha át is mész a forgalmi vizsgán, akkor is balesetveszélyes lesz minden km., amit egyedül teszel meg. Pont azért, mert annyira félni fogsz mindentől, hogy bevonzod a balesetet. Mi lesz, ha valaki kihajt eléd? Ha valaki rád dudál? Ha szűk helyen kell parkolnod? Nem mondom, hogy ne vezess soha, de mindenképpen meg kéne találni az okát a félelmeidnek, mielőtt élesben is a forgalomba kerülsz.
2/8 anonim válasza:
Félni jó.A félelem megerősít abban,hogy óvatos légy.Szépen lassan el fog múlni.
3/8 anonim válasza:
Hát én sose féltem, az első órától kezdve mindíg örömmel mentem vezetni.
4/8 anonim válasza:
Ez nem normális. Lehet neked nem való a vezetés. Pszichológussal beszélj, hátha megoldja.
5/8 anonim válasza:
Mitől félsz? Nem lehet, hogy túl szigorú az oktatód?
6/8 A kérdező kommentje:
Igen elég szigorú, nem visz el vizsgára mert mindig elkovetek hibákat. Viszont hibátlan sosem lesz a vezetésem. Szerintem még 20 éve vezető embereknek sem az. Szóval így az életben nem lesz vizsga.
2021. dec. 16. 14:17
7/8 A kérdező kommentje:
Bár azt elismerem néha tényleg tudok értetlen lenni, de soha az életben nem vezettem korábban, még csak segédmotort se. Nem voltam forgalomban semmiféle járművel sem.
2021. dec. 16. 14:19
8/8 anonim válasza:
Szerintem váltsd le az oktatód. Több ismerősömnek sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!