Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hibáztam. Elvették a jogsim;...

Hibáztam. Elvették a jogsim; mire szàmitsak? ("AZ egy életre bekene vonni.." és társai kimeljenek)

Figyelt kérdés

Büntetlen előéletű vagyok; a jogosítványomat se vették korábban el soha. Hogy mi volt?

Este; 2sör után ( tehát enyhén itassan;) neki mentem egy előttem haladó traktorba ; volt vagy 100 m. feknyom. A baleset előtt közvetlen nem; de a baleset napját megelőzően egy db. Nyugatot vetettem be; ill. Egy füves cigit szívtam el.3 an ültünk az autóba; mind 3 unknak 8 napon túl gyógyuló sérülése lett; maradandó sérülés nélkül. A helyzetem tovább ront;h elfutottam a helyszínről ( Nem segély nyújtás elmulasztását; az nem áll fenn; a többiek is kiszálltak és elmentek). A baleset előtt hivatásos teher autó sofőr voltam.Tehat ABCE kategóriak voltak.

Kérdés: Ha objekivivan nézzük mi lehet a Büntetes min; ill Max.?

Ill. Van rá esély h tárgyalás után vissakapom a munka végzésére a CE jogsit?

2021. nov. 22. 19:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
92%
2021. nov. 23. 12:42
 32/43 Alex Fly ***** válasza:
78%

Objektíven? A bíróság felajánlotta, hogy tárgyalás nélkül elintézi egy viszonylag enyhe büntetéssel. Te ezt nem fogadtad el...

Szóval majd meg lesz tartva a tárgyalás, ahol valószínűleg súlyosabb ítéletet fogsz kapni.

2021. nov. 23. 21:38
 33/43 A kérdező kommentje:

Utolsó. Eddig 3 X Volt piszrticsare/ szabálysértési ügyek miatt tárgyalásom ( utoljára 7eve).. eddig mind 3 nal tárgyalás nélkül hoztak egy iteletet. Kértem a tárgyalást mind 3 nal... mindig lejjebb vettek. Kisugárzás; arc; szimpátia kérdése. De hát mit is várhat az ember töltetek... hisz magyarok vagytok: irigy; rosszindulatu emberek.

Majd kiderül.

2021. nov. 23. 21:47
 34/43 anonim ***** válasza:
91%
#33 Igen az szabálysértés volt. Viszont ebben az ügyben te bűncselekményt követtél el sőt minősített esetben, ott súlyosbítani szoktak.
2021. nov. 23. 21:52
 35/43 anonim ***** válasza:
Véralkoholszinted mennyi volt? Vagy szondába mennyit fújtál? Jegyzőkönyvbe milyen érték került?
2021. nov. 23. 21:55
 36/43 Alex Fly ***** válasza:
77%

@33: akkor minek kérdezed, ha jobban tudod? Komolyan nem éetem azokat, akik kiírnak egy kérdést és ha nem azt a választ kapják, amit szeretnének, akkor nekiállnak hisztizni...

Ha azt írom, hogy természetesen azonnal felmentenek, sőt grátisz bepecsételik a jogosítványodba az eddig hiányzó kategóriákat, mielőtt ott helyben a kezedbe nyomják, akkor boldog vagy?

2021. nov. 23. 22:04
 37/43 A kérdező kommentje:

35: 0.33 az érték... enyhén ittas

36:

Az első valaszodolbol àrad a szubjektívivitas; az a (magyar)rosszindulat...

Az következonel meg már önmagad paródiája vagy; ironizalsz; komolytalan vagy. Próbáld meg a 2 közti vélemény formalast. Köszönöm

2021. nov. 24. 00:42
 38/43 anonim ***** válasza:
82%
Várd meg a tárgyalást....
2021. nov. 24. 08:20
 39/43 anonim ***** válasza:
89%

Hát bizony ittasság, drog, baleset és még elfutottál helyszínről !!!

Én nem szeretnék még csak hasonlókkal sem találkozni az utakon.

2021. nov. 24. 09:39
 40/43 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor súlyosbító, hogy az elkövető amúgy hivatásos sofőr? (még ha a balesetet nem munka közben okozta is)
2021. nov. 24. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!