Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hibáztam. Elvették a jogsim;...

Hibáztam. Elvették a jogsim; mire szàmitsak? ("AZ egy életre bekene vonni.." és társai kimeljenek)

Figyelt kérdés

Büntetlen előéletű vagyok; a jogosítványomat se vették korábban el soha. Hogy mi volt?

Este; 2sör után ( tehát enyhén itassan;) neki mentem egy előttem haladó traktorba ; volt vagy 100 m. feknyom. A baleset előtt közvetlen nem; de a baleset napját megelőzően egy db. Nyugatot vetettem be; ill. Egy füves cigit szívtam el.3 an ültünk az autóba; mind 3 unknak 8 napon túl gyógyuló sérülése lett; maradandó sérülés nélkül. A helyzetem tovább ront;h elfutottam a helyszínről ( Nem segély nyújtás elmulasztását; az nem áll fenn; a többiek is kiszálltak és elmentek). A baleset előtt hivatásos teher autó sofőr voltam.Tehat ABCE kategóriak voltak.

Kérdés: Ha objekivivan nézzük mi lehet a Büntetes min; ill Max.?

Ill. Van rá esély h tárgyalás után vissakapom a munka végzésére a CE jogsit?

2021. nov. 22. 19:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
92%
Ezt szerintem nem fogják mérsékelni, de a jogsit fix hogy nem kapod vissza addig.
2021. nov. 22. 20:22
 22/43 anonim ***** válasza:
87%
#19 Szerintem ez hiba volt. Tárgyalás nélkül viszonylag enyhébb büntetést szoktak adni, ellenben ha meg lesz tartva a tárgyalás szinte esélytelen hogy enyhítsenek legtöbbször súlyosítanak.
2021. nov. 22. 20:22
 23/43 anonim ***** válasza:
97%

Laikus szemmel nézve teljesen fair büntetést kaptál, az meg ennek a hozadéka, hogy elvesztetted a munkádat. Ha letelt mindez és újra vezethetsz, akkor megint kapsz munkát (a kamionsofőrök után két kézzel kapkodnak). Lényeg, hogy f*szságot csináltál, de ha tanultál belőle, és nem csinálod többé, akkor én nem bánom, ha 3 év múlva megint az utakon vagy.

(A véleményemet befolyásolja, hogy csak olyanok sérültek, akik tudatában voltak, amikor beültek a kocsiba, hogy be vagy bszva. Ha a vétlen sofőr is sérül, már más szemmel nézném...)

2021. nov. 22. 20:29
 24/43 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha olyan bírót fogsz ki, az nem hogy enyhítene, hanem súlyosbít, lehet ebből letöltendő is, plusz közügyektől eltiltás, plusz jogsi vissza 5...10 évre.

Drog, alkohol, személyi sérülés, helyszínelhagyás... ez így együtt nagyon kedvezőtlen.

2021. nov. 22. 21:17
 25/43 A kérdező kommentje:
És ; ha még "olyat".aki " jófej"... tudom orosz rulett a tárgyalás..
2021. nov. 22. 21:25
 26/43 anonim ***** válasza:
94%
A jogsit az is elvenné 1-2 évre minimum és a felfüggesztettet is csak enyhítené.
2021. nov. 22. 21:27
 27/43 A kérdező kommentje:
Oksa. Januárba tárgyalás.majd írok mi lett
2021. nov. 22. 21:29
 28/43 anonim ***** válasza:
92%
Taktikai kommnet, mert érdekelnek a fejleméyek.
2021. nov. 23. 00:30
 29/43 anonim ***** válasza:
72%

" ("AZ egy életre bekene vonni.." és társai kimeljenek) "

Az a baj hogy amíg így gondolkozol addig nincs benned semmilyen mmegbánás és te nem fogsz, mert nem akarsz megjavulni.

Neked az a lényeg hogy téged nehogy leszidjanak már és kiméljenek meg minden rossz szótól.

Mert a te kis mimóza lelkedet sérti ha valaki kritizálni merne.

Rajtam múlna biztos hogy legalább 5 évre börtönbe dugnálak és akkor talán elgondolkoznál hogy hogy tedd tönkre mások életét, egészségét.

Mert hogy ott nem lett 3 vagy 5 halott az csak a véletlenen múlott.

2021. nov. 23. 06:59
 30/43 A kérdező kommentje:
29..ez szubjektív.objektiv hozzá szokásokat várok
2021. nov. 23. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!