A Lancia autókkal van valami gond? Német fanok kíméljenek.
nekünk phedra van (szeretjük,de azért bőven vannak akik felgyújtanák és amiatt,hogy a leharcolt példányokat behozzák teszem azt órát is tekergetnek meg mondjuk nem is gondos tulaja volt és hát ilyenkor azért nem meglepő,hogy csak a gondja lesz vele az új tulajnak...de ez bármelyik márkára stb igaz)
Amit te szeretnél arról nem tudok semmit.
most ránéztem párra mert tudtam hogy léteznek..
iszonyatosan ronda autók, szerintem valami vizuálszadista tervezte őket :)
Tudom, le leszek pontozva, hiszen nem igazán a kérdésre felelek. Egy régi-régi levélből idézek.
„…a Lanciák egyébként kiváló automobilok, de az enyémmel valami baj van, mert nem éri el a gyár által garantált 23 km/óra sebességet, melyről én lemondani nem tudok.”
Nem elírás, tényleg 23 km/óráról van szó. :-)
Miért nem kutakodsz a neten? Pillanatok alatt ezernyi infót, véleményét lehet összeguglizni. Itt pl. 33 Lybrás tulaj értékeli az autóját, ez már azért elég nagy reprezentatív merítés:
A másik fontos megszívlelendő, hogy ha ilyen korú autót veszel, akkor feltételenül legyen hozzá egy tuti, a márkához valóban értő auószerelőd.
Autóvillamossági gondok előfordulnak. Nem rosszabb, mint bármely más autó. Jó autószerelő kell hozzá.
Sok autószerelő nem meri vállalni. Megértjük: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!