DJW4RP3D kérdése:
Mi lehet a gond a mocimmal?
Figyelt kérdés
Addig még nem látott szerelőt addig semmi baja nem volt. Szíj és görgő csere miatt volt szervizben. Sokkal jobb lett menet tulajdonságra de zavar valami. Ha fekgyorsulok és aztán meg állok lemegy az alapjárat és majdnem full gázt kell húzzak,hogy újból elinduljon olyan 10 nél már pörög rendesen. Ha reggel beinditom gyorsul egyből de ha kereszteződésnél 10 alá lassitok nagyon alacsony lessz az alapjarat és alig akar megindulni. Azt mondta álitott a karbin is. Lehet el álitotta? Igazából még nem kellet karburátort állitanom tudom hogy hol kell de nem tudom mit mennyire kell kitekerni. A levegő csavart mennyire kell? És az alapjaratit? Köszönöm a válaszokat.2018. dec. 18. 19:15
1/4 anonim válasza:
Fogalmunk sincs megint, hogy milyen motor. A kérdés alapján kitaláltam, hogy egy robogó. Ismeretlen motornak senki nem tudja a karbi alapbeállítását. Ráadásul alapbeállítás után még finomhangolni kell.
A leírtak alapján olyan, mintha szorulna a variátorod és nem engedné el a szíjat megállásnál, talán rosszul van hézagolva. Vidd vissza és reklamáld meg, meg kell javítsa garanciában.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,bocsi. Ez egy jog super z. Ma reggel indultam melóba a boltnál meg akartam állni és le is állt magátol a moci. Szorul a hátsó kerék is és ha sztenderről leveszem tolni szeretném olyan mintha be akarna indulni. Ez nem a kuplung baja? Mielött elvittem szerelőhöz nem csinálta pedig szinte kockássak voltak a gőrgők és a szij is elég kopott volt. Nem mertem így el indulni melóba nehogy valami nagyobb baja legyen inkább haza döcögtem vele kb 20-al. Annyit vettem észre,hogy mikor sztenderen alapjáraton pötyög a moci kicsit forgassa a kereket de nem szorul illetve ha lábbal lefogom a kereket meg leáll a robogó.
2018. dec. 19. 05:58
3/4 A kérdező kommentje:
A karbin nem allitok mert szép egyenletesen jar csak azt hittem valami üzemanyag ellátási problémai vannak de nem. Ma viszem el hozzá kivancsi vagyok mit mond.
2018. dec. 19. 06:02
4/4 anonim válasza:
Valószínüleg a kuplunggal.lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!