Szervóhiba vagy más miatt hidegen indulásnál nem műközik a fék szervója, de utánna már nincs gond, ez a szervó hibája vagy más is lehetséges?
Ez a szervo hibája.
Kb. életveszélyes, nem gondolod?
Mondjuk átenged a szervo mebrán, lyukas (szelel) valahol a rendszer, vagy mittudomén,soroljam még a lehetségeseket?
Nem hiszem hogy kéne folytatni... (az utat)
Igen nem kéne folytatni, de tudnom kéne mi a hiba,mert nem akarok felesleges költségeket, mert már párszor kicseréltek 140. ezerért dolgokat aztán mindíg fennállt a hiba.
Leállítás után is kemény ameddig nem működik, de ha elindulok az autóval utánna már nem.
Nem értem ,ha lyukas lenne a membrán, miért csak a napi első induláskor, miert nem utánna is?
Benzines! Most mentem le az autót kipróbálni, most indulás után működik a szervó, amikor leállítottam kb 2-3 mp alatt fokozatosan lett kemény a fék.
Reggel szokta csinálni hogy nem jó és főleg a hidegben.
"Leállítás után várj néhány percet és úgy nézd meg. Ha már kemény, akkor valahol ereszt a rendszer. Egy hibátlan rendszerben még másnap is vákuum van.
"
Kipróbáltam,nem keményedett teljesen meg a fék és pár perc elteltével is be tudtam nyomni.
Nem hiszem, hogy belefagyna a víz, mert csinálta nyáron is, csak akkor rövidebb ideig.
"Állítólag ennél azt mondták".
Nem ártana ha olyan nézné meg aki ért hozzá.
Nagy sebességnél is lenni kell rásegítésnek.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!