Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szervóhiba vagy más miatt...

Szervóhiba vagy más miatt hidegen indulásnál nem műközik a fék szervója, de utánna már nincs gond, ez a szervó hibája vagy más is lehetséges?

Figyelt kérdés
Ill. Nagyobb sebességnél hirtelen fékezve is előfordult, hogy elszállt a szervó, de lassú fékezéskor nem.
2018. dec. 15. 22:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Voltam már szerelőnél aki állítólag ért hozzá az egész szervót minjárt cserélné horribilis összegért, azt se tudja mi baja! Így Én is elmehetek autószerelőnek: rossz az autó, adok egy újat, a régit majd bedaráljuk....
2018. dec. 16. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nagy sebességnél is lenni kell rásegítésnek.!!!"

Nem az autó sebessége számít, hanem a gázpedál állás, mert attól függ a fojtószelep nyitása, mert ez határozza meg a fellépő vákumot. És ha fékezel senki nem nyomja a gázpedált, azaz zárt az állása, igaz más lehet a vákum értéke kis vagy nagy motorfordulaton.

Ettől még így is, úgy is kéne lenni elegendő rásegítésnek.

Tudom vannak ralisok, akik féket és gázt is nyomnak olykor egyszerre, de az más tészta...

2018. dec. 16. 16:03
 13/13 A kérdező kommentje:
A nagy sebességnél is csak a hirtelen fékezéskor jön elő, lehet attol van inkább.
2018. dec. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!