Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hibáztam. Elvették a jogsim;...

Hibáztam. Elvették a jogsim; mire szàmitsak? ("AZ egy életre bekene vonni.." és társai kimeljenek)

Figyelt kérdés

Büntetlen előéletű vagyok; a jogosítványomat se vették korábban el soha. Hogy mi volt?

Este; 2sör után ( tehát enyhén itassan;) neki mentem egy előttem haladó traktorba ; volt vagy 100 m. feknyom. A baleset előtt közvetlen nem; de a baleset napját megelőzően egy db. Nyugatot vetettem be; ill. Egy füves cigit szívtam el.3 an ültünk az autóba; mind 3 unknak 8 napon túl gyógyuló sérülése lett; maradandó sérülés nélkül. A helyzetem tovább ront;h elfutottam a helyszínről ( Nem segély nyújtás elmulasztását; az nem áll fenn; a többiek is kiszálltak és elmentek). A baleset előtt hivatásos teher autó sofőr voltam.Tehat ABCE kategóriak voltak.

Kérdés: Ha objekivivan nézzük mi lehet a Büntetes min; ill Max.?

Ill. Van rá esély h tárgyalás után vissakapom a munka végzésére a CE jogsit?

2021. nov. 22. 19:07
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
92%
2-3 év múlva meg 600 rongy bírság után lehet.
2021. nov. 22. 19:27
 2/43 anonim ***** válasza:
92%

" Van rá esély h tárgyalás után vissakapom a munka végzésére a CE jogsit?"

Általában van, ha a megélhetéshez szükséges de remélem azért a te esetedben kivételt tesznek és nem adják vissza. Ennyi ésszel ne vezess kamiont.

2021. nov. 22. 19:34
 3/43 anonim ***** válasza:
87%

Minimum jogsielvétel, maximum 1-2 év letöltendő.

"AZ egy életre bekene vonni.." és társai kimeljenek"

Pedig igaz ami igaz, aki bepiálva, beszívva és bexanaxozva száguldozik az utakon én vissza nem adnám neki egy könnyen.

2021. nov. 22. 19:35
 4/43 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén, az is csoda hogy alapból nem csinált ki egyszerre ennyi szar, nemhogy még autóba ülj mellé.
2021. nov. 22. 19:36
 5/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kb mind a 3 "ítélet" rîl.objektiv.
2021. nov. 22. 19:38
 6/43 A kérdező kommentje:
4/5.. ennyi szar? írtam Nem egyszerre. A baleset előtt közvetlenül 2 sör. ( Este 6 óra volt). Előtte lévő este pedig az egy db nyugatato( amit amúgy Nem szedek)+ egy joint
2021. nov. 22. 19:40
 7/43 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk a nyugtató+fű alapból csoda hogy nem küldött a föld alá.....
2021. nov. 22. 19:43
 8/43 anonim ***** válasza:
96%
Én az első vagyok pupák. Én ezt kaptam ugyanezért, de én ott maradtam, nem futottam el. Minek írsz ki kérdést? Ha nem tetszik a válasz.
2021. nov. 22. 19:45
 9/43 A kérdező kommentje:
Még egyszer: a baleset este 6 kor volt; a fű+ nyugtató pedig előtte este...de sajnos a vizeletben jelen vannak
2021. nov. 22. 19:45
 10/43 A kérdező kommentje:
Mit kaptál 2 v 3 év ugyan ezért?
2021. nov. 22. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!