Hibáztam. Elvették a jogsim; mire szàmitsak? ("AZ egy életre bekene vonni.." és társai kimeljenek)
Büntetlen előéletű vagyok; a jogosítványomat se vették korábban el soha. Hogy mi volt?
Este; 2sör után ( tehát enyhén itassan;) neki mentem egy előttem haladó traktorba ; volt vagy 100 m. feknyom. A baleset előtt közvetlen nem; de a baleset napját megelőzően egy db. Nyugatot vetettem be; ill. Egy füves cigit szívtam el.3 an ültünk az autóba; mind 3 unknak 8 napon túl gyógyuló sérülése lett; maradandó sérülés nélkül. A helyzetem tovább ront;h elfutottam a helyszínről ( Nem segély nyújtás elmulasztását; az nem áll fenn; a többiek is kiszálltak és elmentek). A baleset előtt hivatásos teher autó sofőr voltam.Tehat ABCE kategóriak voltak.
Kérdés: Ha objekivivan nézzük mi lehet a Büntetes min; ill Max.?
Ill. Van rá esély h tárgyalás után vissakapom a munka végzésére a CE jogsit?
" Van rá esély h tárgyalás után vissakapom a munka végzésére a CE jogsit?"
Általában van, ha a megélhetéshez szükséges de remélem azért a te esetedben kivételt tesznek és nem adják vissza. Ennyi ésszel ne vezess kamiont.
Minimum jogsielvétel, maximum 1-2 év letöltendő.
"AZ egy életre bekene vonni.." és társai kimeljenek"
Pedig igaz ami igaz, aki bepiálva, beszívva és bexanaxozva száguldozik az utakon én vissza nem adnám neki egy könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!