Mivel tennéd meg ezt a távot minden nap?
Ha biztonságos helyen tudnám tárolni a bringát,akkor nem kérdés.
Ha nagyon rossz az idő, akkor tömegközlekedés.
Autó semmiképpen.
Ez kb 4km?
Nem kérdés, hogy ekkora távra bringa... még ha esik is az eső akkor felveszel egy esőkabátot és 15 perc alatt ott leszel.
Autóval szerintem esélytelen lenne ennyi idő alatt odaérni illetve baromság is 4km-re használni a dugóban.
Engem a Salgótarjáni utca zsákutca oldalán (temető mellett) próbált megállítani 2 aranyifjú, nyilván hogy az időjárásról csevegjenek velem, amikor egyszer motorral betévedtem. Már amikor mentem befele, akkor gyanúsak voltak, mert az úttesten sétáltak és alig akartak helyet adni, hogy elférjek, ki kellett kerüljem őket. Elmentem a zsákutca végéig, majd rájöttem, hogy csak visszafele tudok menni, megint el kell mennem mellettük. Szerencsémre kijött a telepről egy tanulóautó, úgyhogy gyorsan utolértem őket és 20-szal haladtam közvetlenül mögöttük. A két férfi továbbra is az úttesten sétált, beszélgettek egymással és hátrafele nézegettek. Alig akartak szétnyílni a kocsinak, majd ahogy elhaladt, ők egyből elkezdtek összezárni és láttam, hogy engem akarnak blokkolni. Sikerült adnom egy kis gázt, így elfértem közöttük, de mindketten nyúltak a karjaim után, egyiknek sikerült félig belém karolnia, de nem teljesen, így lecsúsztak a körmei a kabátomról. Megálltam 30 méterrel később, ők meg kb úgy sétáltak tovább, mintha mi se történt volna, vagy mintha én csináltam volna valamit ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!