Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mivel tennéd meg ezt a távot...

Mivel tennéd meg ezt a távot minden nap?

Figyelt kérdés
Ciprus utcából (8. ker., Hidegkuti Stadion mellett) a Corvin plázához minden reggel, mivel lenne érdemes járni?

2021. szept. 26. 12:40
A kérdező szavazást indított:
autó (15 perc)
bicikli (15 perc)
elektromos roller (15 perc)
tömegközlekedés - 9es busz (30 perc)
tömegközlekedés - 1es villamos majd 3as metró(pótló busz) (30 perc)
23 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
autó idejét csak tippre írtam, reggel nem tudom mekkora a forgalom ott
2021. szept. 26. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Ha biztonságos helyen tudnám tárolni a bringát,akkor nem kérdés.

Ha nagyon rossz az idő, akkor tömegközlekedés.

Autó semmiképpen.

2021. szept. 26. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Csakis kötöttpályás tömegközlekedéssel. Reggel autóval járhatatlan a város, a buszok se haladnak. Kerékpárral meg életveszélyesek a nagykörút környéki útvonalak.
2021. szept. 26. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Motorral/ robogóval. 10 perc, vagy 15 ha nagy a dugó. Rossz idő esetén/télen kötöttpályás tömegközlekedéssel. Autóval simán lehet akár 1 óra is, ha peched van.
2021. szept. 26. 12:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Tömegközlekedéssel most nem lehet kötött pályán eljutni amíg a 3as metró nem működik.
2021. szept. 26. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez kb 4km?

Nem kérdés, hogy ekkora távra bringa... még ha esik is az eső akkor felveszel egy esőkabátot és 15 perc alatt ott leszel.

Autóval szerintem esélytelen lenne ennyi idő alatt odaérni illetve baromság is 4km-re használni a dugóban.

2021. szept. 26. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Fontos apróság a Salgótarjáni utat kerüld el inkább kerülj a kőbányai út felé aztán beugrasz a mekibe vagy a kfc be
2021. szept. 26. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem a Salgótarjáni utca zsákutca oldalán (temető mellett) próbált megállítani 2 aranyifjú, nyilván hogy az időjárásról csevegjenek velem, amikor egyszer motorral betévedtem. Már amikor mentem befele, akkor gyanúsak voltak, mert az úttesten sétáltak és alig akartak helyet adni, hogy elférjek, ki kellett kerüljem őket. Elmentem a zsákutca végéig, majd rájöttem, hogy csak visszafele tudok menni, megint el kell mennem mellettük. Szerencsémre kijött a telepről egy tanulóautó, úgyhogy gyorsan utolértem őket és 20-szal haladtam közvetlenül mögöttük. A két férfi továbbra is az úttesten sétált, beszélgettek egymással és hátrafele nézegettek. Alig akartak szétnyílni a kocsinak, majd ahogy elhaladt, ők egyből elkezdtek összezárni és láttam, hogy engem akarnak blokkolni. Sikerült adnom egy kis gázt, így elfértem közöttük, de mindketten nyúltak a karjaim után, egyiknek sikerült félig belém karolnia, de nem teljesen, így lecsúsztak a körmei a kabátomról. Megálltam 30 méterrel később, ők meg kb úgy sétáltak tovább, mintha mi se történt volna, vagy mintha én csináltam volna valamit ellenük.

2021. okt. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!