Holnap autóba ülsz? Miért? Milyen hátrányod lenne belőle, ha nem tennéd? Alternatív megoldás mennyire kényelmetlen?
Nem. Nincs autóm és home officeban dolgzom. Semmilyen.
Nem szeretem a BKV-t a taxi meg drága, így utóbbi közvetetten kényelmetlen, kevesebb marad másra...
Igen mert a gyereket viszem orvoshoz.
Ugy gondolom, ha motorral vinnem a gyereket orvoshoz fazna a motoron es veszelyes lenne a jeges utak miatt.
Igen
Mert reggel 5-re megyek dolgozni és már most elindulhatnék hogy odaérjek, olyan rossz a tömegközlekedés arra
Ha nem ülnék be, akkor nem jutnék be dolgozni és nem kapnék fizetést
Maximum a taxi jöhet szóba, de úgy drágább
Most épp nem kell messze menni, ha nem esne az eső és nem 12+ órákat dolgoznék naponta, akkor szóba jöhetne a bicikli is akár, de így nincs időm ilyenekre
-Igen!
-Fűtés, ülésfűtés, zene amit szeretek, mobilitás!
-kényelmetlen busz, esetleg ülőhely nélkül, kitudja mennyit késik stb.
- nagyon!
Sajnos kénytelen vagyok. Busz nem jár, utazást nekünk kell megoldani. Igaz ne megyek nagy távra, meg errefelé eddig csak hó esik, de ha nem veszem elő az autót akkor nem tudnék bejutni dolgozni, szabira nem engednek, igazolatlan távollétem lenne ami egy napi bérem árába lenne.
Nem a kényelem a lényeg, busz nem jár arra, vonat meg pláne. Gyalog is mehetnék de ahhoz már most el kéne indulnom, hótaposóval, egy zsák élelemmel és így talán reggelre beérnék és el is fáradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!