Holnap autóba ülsz? Miért? Milyen hátrányod lenne belőle, ha nem tennéd? Alternatív megoldás mennyire kényelmetlen?
Nem volt semmi para. Lassabban kellett hajtani, de meglepően kicsi volt a forgalom.
És jót mosolyogtam a 11-es válaszolón, amikor a jó meleg, kényelmes és tágas autómban a kedvenc dalomat énekelve elhúztam mellette a villamosmegállónál, amikor a kieső villamos miatt szentségelve a szakadó ónosesőben eltaknyolt.
Amikor a Nagyvárad téren újra találkoztam vele, akkor épp az M3 pótlóra várt ezredmagával. Kicsit kormos volt az arca, meg talán a sapkája végén égett egy kis láng, de szerencsére az eső lemosta a koszt róla.
Igen. Azért vettem, azért fizetem az elég drága fenntartását, üzemanyagot és azért vettem pl. 100 rugóért téligumit hogy a téli hidegben használjam.
Aki úgy gondolja, hogy a buszmegállóba elcsoszogás, ott várakozás, buszon utastársak és körülmények elviselése majd az uticélhoz gyaloglás jobb az válaszza azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!