Elhagytam a rendszámomat, de muszáj lenne elindulnom. Mi a megoldás?
Nyugodtan indulj el.
Ha megállít a rendőr, a legnagyobb nyugalmat színleld, és mikor közli veled hogy nincs rendszám, akkor lepődj nagyon meg, és bosszankodj. Megmondod, hogy csakis most hagyhattad el.
A fix traffikkal pedig nem lesz gond.
Én nem tudom Ti eddig milyen rendőrökkel találkoztatok, mert én eddig csak a nem törődöm, lefosom típusú rendőrökkel.
Múltkor belém jött hátulról egy román kisbusz mikor utánfutót vontattam, rendőrt hívtunk, akik kiérkeztek, nem büntettek meg senkit, eligazítottak. A futó lánca hibás volt, abba belekötött, de az se vol vészes. Volt olyan, hogy el volt törve a kipufogóm, tank hangja volt, több rendőr autó mellett is elmentem és rám se bagóztak. 2,5 éve van vezetői engedélyem, eddig 1x volt velük dolgom, az említett balesetnél.
Kérdező, szerintem nyugodtan indulj el, sőt inkább jelentsd be, hogy karácsony van, menned kell rokonokhoz, okmányiroda ilyenkor zárva van. Megfogják érten!
#8-9.
Az a baj,hogy a rendszám a járművek egyedi azonositója,külső személyi igazolványa,ennek hiányát menteni szinte lehetetlen.Rendőr esetleges jóindulatára,nemtörődömségére épitve azt tanácsolod,nyugodtan indulj el,megfogják érteni.1970-es keltezésű a jogositványom,igy elég nagy a "meritésem".Ennek alapján mondom,nem értek egyet a tanácsoddal.Amig dolgoztam húztam pótkocsit rendszám nélkül,egy hajnali indulásnál vettem észre,hogy kiemelték a keretéből.Napokig saját gyártású rendszámmal dolgoztam,sok munkám volt.Szerencsémre nem találkoztam rendőrökkel,igy átvészeltem ezeket a napokat,de nem éreztem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!