Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minőség szerint milyen sorrend...

Minőség szerint milyen sorrendbe tennéd őket? BMW, AUDI, MERCEDES-BENZ és VW

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 18:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%

VW utolsó egy egyértelmű :D ezen belül meg változik, mindegyiknek volt jobb meg rosszabb időszaka. Ráadásul másra is vannak kihegyezve. BMW sportosabb, Mercedes ruganyosabb, Audi meg a kettő keveréke, kényelmesebb, letisztultabb.

VW kategóriában ezek alatt van.

2013. jan. 11. 18:26
 2/19 A kérdező kommentje:
én valahogy úgy gondolom hogy a BMW az sport, az Audi városi, a merci GT, a VW-t meg annyira nem tudom hova tenni
2013. jan. 11. 18:28
 3/19 anonim ***** válasza:
VW, és a merci a sorvégén !
2013. jan. 11. 18:53
 4/19 anonim ***** válasza:

Mercedes és BMW azonos minőség.

Audi utánuk.

A VW meg egy másik kategória!!

2013. jan. 11. 19:22
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Audi Bmw autópálya bal oldal..hosszútávú csapásmérők.ott szeretnek lenni arra tervetzték őket(legalábbis a márkán belül is prémiumnak számitó modelleket)persze Magyarországon boldog boldogtalan audit akar mert ez a túldimenziónált német népautó valamiféle státuszként hat azok számára akik egyébként más erényekkel képtelenek lennének kitűnni a tucatból bár enyhén vicces mikor tesco előtt apa anya rakodja az a6osba a tescos ételeket italakot,semmi nem számit csak lássák hogy van audi:)bmw szintén..mercedes s romák körében legyen bármilyen, a legnagyobb ott szintén széttdohányzott szétült de a dukko ragyog:)wv meg wv
2013. jan. 11. 19:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tennék hozzá....a többség két kategóriával magasabb autóban ül mint amit el tudna tartani !!!!!!!
2013. jan. 11. 19:48
 7/19 anonim ***** válasza:
MABV
2013. jan. 11. 19:48
 8/19 A kérdező kommentje:
eddig csak VW-ben nem ültem rendszeresen, van egy 100-as audink, 1 millio kilométer 1 felújítás és még mindig megy és alázza a többi autót bár már munkás, volt egy E200-as merci az a maga kis motorjával 140-es tempót viszi fogyasztani alig fogyaszt, most vagy egy 525d E39 ami jelenleg a családi, 8-10 litert benyal de látszik is a 6 henger ereje, nagyon megy hiába dízel
2013. jan. 11. 20:53
 9/19 anonim ***** válasza:

1. Az Audi

2. A BMW

3. A Mercedes

4. A VolksWagen

2013. jan. 11. 22:06
 10/19 anonim ***** válasza:

Németektől tudom, hogy.

1. Merci

2. BMW

3. Audi

VW meg nem is ez a kategória, nem tudom, hogy került ide.

2013. jan. 12. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!