Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan látják a zsaruk, hogy...

Hogyan látják a zsaruk, hogy nincs bekötve az öv, vagy telefonálok?

Figyelt kérdés

Szem alapján mikor közel megyek és megállítanak, vagy messziről? Ha messziről akkor hogy nem tükröződik vissza a szél védő, vagy ha fekete pólót hord az illető hogy nem zavarja meg?

Ha közelről, akkor meg elég a bizonyíték, hogy ,,látták,, hogy nincs, vagy valahonnan filmeznek?

2021. szept. 24. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A telefont könnyű észrevenni fényes nappal is. Én is szoktam látni, hogy ki telefonozik a járdáról/bringáról. Az övet meg csak egy adott szögből tudom kiszúrni.
2021. szept. 26. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
#10 A "forgalmi okokból történő megállás" rész csak a kétkerekűekre vonatkozik.
2021. szept. 26. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:
7: Kár hogy forgalmi dugó (ès itt amikor lassan de folyamatosan haladsz fèlère gondoltam) lámpánál lehet, de ezt a rèszt nem írtam hogy nem lehet...
2021. szept. 27. 06:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy a piros lámpánál a kezedben lehet a telefon. De amikor zöldre vált a lámpa akkor le kell tenned. Ez nem vonatkozik az elsőbbségadásra pl stoptáblánál.

A biztonsági övnél ez úgy működik hogy a ha például lefényképezett szupertraffipax mert gyorsan hajtasz akkor Az elkészült felvételt megnézik hogy be van e kötve az öved és hogyha látszik hogy nincs bekötve akkor megy arra is megy a bírság.

Ha viszont a fekete pólód miatt nem egyértelműen látszik hogy ez most öv akkor nem bírságolnak.

2021. szept. 30. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!