Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autómban levó lejátszót...

Ha az autómban levó lejátszót használom kihangosításra, amikor telefonálok, akkor azt más autósok is hallják, akik ugyanazon az adón vannak, mint én?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 16:14
A kérdező szavazást indított:
nem
igen
lehet
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem változtass nevet.

Ha ilyen kérdést teszel fel, ez nem illik hozzád.

2021. ápr. 9. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert rövidtávú rádióhullámot küld és aki melléd jön, keresgélnie kéne, hogy megtalálja, milyen frekvencián vagy. Ennek az esélye nagyon közel van a nullához.
2021. ápr. 9. 16:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Ketten használjuk a fiókot, tehát nem én vagyok az eredeti mr.tech. én kérdést szoktam feltenni, ő pedig válaszolgat, legalább így nem kellett 2 fiókot csinálni.

2021. ápr. 9. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt az autód motorvezérlőjébe is bele tudnak nyúlni ilyen módon
2021. ápr. 9. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ketten használjuk a fiókot, tehát nem én vagyok az eredeti mr.tech. én kérdést szoktam feltenni, ő pedig válaszolgat, legalább így nem kellett 2 fiókot csinálni."

Ez, duma.

Senki nem engedné másnak (még a saját testvérének sem), hogy aktívan használja a fiókját.

Egy fiókot létrehozni, kb 3 perc.

Ezt a kérdést csak a pontok miatt írtad ki.

2021. ápr. 9. 17:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem a pontokra megyek, mellesleg semmi olyan nincs a fiókban, amit a másik ne láthatna.

2021. ápr. 9. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg én már nem is tudnék fiókot csinálni, mert tiltották.
2021. ápr. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!