Szerinted is logikátlan?
Figyelt kérdés
A büntetés-végrehajtás járműveinek jövő évtől nem BA, hanem BV kezdetű rendszámokat kellene kapniuk; a Magyar Honvédség járműveinek nem HA, hanem MH kezdetűeket; a Nemzeti Vám- és Adóhivatal járműveinek nem NA, hanem NV kezdetűeket; a rendőrség járműveinek nem RA, hanem RE kezdetűeket.2021. szept. 18. 19:57
11/21 anonim válasza:
Magyar Közút Nonprofit Zrt. járművei: MK 001 AA – MK 999 ZZ
12/21 anonim válasza:
Volánbusz Zrt.: VB 001 AA – VB 999 ZZ
13/21 anonim válasza:
Hát kérdező, a tiéd az minden, csak nem logikus. Hamar elfogy és utána lehet össze-vissza kutyulni, mert nincs más megoldás rá. Az eredeti az kb. kifogyhatatlan.
14/21 anonim válasza:
13-as: az AA 001 – ZZ 999 kombinációk több mint 500 ezer járműre lennének elegendők, úgyhogy hülyeség, amit írtál („hamar elfogy”). És ha a végére értek, akkor kezdhetnék elölről.
16/21 anonim válasza:
Tök mindegy, az egy betűs azonosító az akkor is jövötállóbb megoldás. 500 000 rendszám az lófing. Tegyük fel, hogy elfogy, akkor utána mi lesz? Mert új rendszám bevezetésének nem lesz értelme, hiszen a civileknek akkor még több tízmillió kihasználatnak rendszáma marad. Lehet majd felborítani szépen a logikus rendszámozást... Gyönyörű lesz.
17/21 anonim válasza:
„Tegyük fel, hogy elfogy, akkor utána mi lesz?” Megírtam: ha a végére értek, akkor kezdhetnék elölről. Így megy évtizedek óta pl. Németországban (akkor még NSZK) is.
A rendőrségnek hány olyan járműve van összesen jelenleg, amely rendszámtáblát visel?
18/21 anonim válasza:
Nem kezdhetik előlről a rendszámozást. Ha megengedné a jog, akkor most sem kellett volna új rendszám, mert előlről lehetett volna kezdeni.
19/21 anonim válasza:
Jogszabályt lehet módosítani is. :) Itt Münchenben tudod hányszor lefutott már 1956 óta az M AA 0001 – M ZZ 9999 ?
20/21 anonim válasza:
Megkaptam, hogy primitív s.fej vagyok... Köszi, továbbítottam a megfelelő helyre. Jogszabályt biztosan lehet módosítani, de utólag senki nem fogja átírni a hivatalos dokumentumokat. Mielőtt les.fejezel, előtte nem ártana kicsit gondolkodni is, hogy miért így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!