Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem logikátlan az M7-es?

Nem logikátlan az M7-es?

Figyelt kérdés
Székesfehérvárról akartam eljutni, Miskolcra sikerült, de másképpen. Az M7-es végén ki volt téve a tábla , de csak annyi, hogy Győr, hírtelen meglepődttem, gondoltam magamban, hogy miért nincs kitéve alá Miskolc, hiszen nagyváros, igaz kivolt alá írva hogy M0-ás, de megzavart, hogy csak Győr volt kitéve, így benyargaltam Budapesten végig a centrumon keresztül és csak akkor volt már kitéve Miskolc, Nyíregyháza. Kicsit nem logikus, vagy csak én vagyok szürkehályogos? Másodszor már fogom tudni, de ha jön egy idegen az is elnézheti és végig beszáguldozik a centrumon keresztül. Bocs a sok meséért, hogy sokat írtam!
2010. jan. 26. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert Győr és Szfvár a Dunán túl van, Miskolc meg pont a másik irányba. Rámehetnél az M0-ra az M7 végén, de akkor körbekocsikáznád a várost. Míg, ha átmennél az Erzsébet hídon az M7 lejövője után, onnan tök egyenesen jön az M3-as.
2010. jan. 26. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát lényegében értem , ahogyan írtad, én amúgy vasárnap mentem az Árpád hídon mentem át és úgy az M3-ra, de ha hétköznap mennék, inkább körbe mennék az M0-on a forgalom végett, mégis csak jobb mintha a Pesten mennék dugókon keresztül. Köszönöm a válaszod! Ja még valami, navigációt használtam.
2010. jan. 26. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:

ha körbemész az 80+Km.

Ha átmész a városon az nem több 20-nál....

Ha lenne északi szakasza az M0-nak akkor ott lenne értelme kerülni.

2010. jan. 26. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
De ne gps-t használj, hanem térképet :) és ne az Árpádon menj át legközelebb, hanem az Erzsébeten (hídon)
2010. jan. 26. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem valami biztosan ki volt írva (M6, M5), de ha meg nem, akkor tényleg módosíthatnának rajta.
2010. jan. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!